| Bashiix3 a întrebat:

Prietena mea s-a despartit de mine :(
Nu stiu ce sa fac...
De cand am inceput sa fiu cu ea am innebunit: http://www.youtube.com/watch?v=t7c3HW1zyds ascult asta la maxim, ma tau cu lama si ma dau cu capul de pereti
ajutati-ma... Ce sa fac?
Imi vine sa ma omor :(( pentru ca am iubit-o foarte mult si inca o mai iubesc dar ea...

Răspuns Câştigător
| TurnOn a răspuns:

Parca ai o despresie! incearca sa fi mai tare si sa nu mai pui atata suflet in cea ce faci ca daca nu-ti iese tie iti faci rau! Uita de ea si gasesteti alte hobby-uri! melodia nici nu o pot asculta dar daca iti place tie...eu m-as duce la un psiholog sau as vb cu cineva experimentat! Sa nu te sinucizi sau sa faci alte prosti ca o sa regreti tot tu! mai iesi din casa si daca ask prostiile alea nu o sa-ti revi pentru te indeamna sa te gandesti la ea! Sper sa faci cumva sa-ti fie bine te pup pa!

7 răspunsuri:
| NedelcuRemus a răspuns:

Eu cred ca ea nu da importanta.Si la momentele grele te lasa nu?

| Bashiix3 explică:

Cam da... :-s
Ma simt ca dracu
Am iubit-o mult crying

| Bashiix3 explică:

Multumesc mult :d... M'ati ajutat sa pot trece peste! tongue

| flory4you a răspuns:

Hi!
ar trebui s-o uiti,nu e singura fata de pe planeta
treci peste asta, si revin-o la normal, continua sa fii tu
nu trebuie sa te schimbi sau sa te lasi schimbat de nimeni
bye!big grin

| sweetdreamsofagirl a răspuns:

Omg! melodia aia estraight face infernalacryingai grija cu treaba cu lama si, sa stii, fete mai sunt pe lumea asta nu-ti ajung tie 20 de veti doar sa le vezi o sing data! cu siguranta nu va potriveati.e nrmal sa suferi ptc ai iubit-o dar las-o mai moale cu treaba cu sinuciderea! LIFE IS TOO BEAUTY TO BE LOST!

| george1233 a răspuns:

Nu mai face toate chestiiile aste a deoarece o sa-ti para rau. cuplezate cu altcineva si o sa vezi fdaca o faci geloasa sau nu asa o sa-ti dai seama daca te mai iubeste sau nu

| george1233 a răspuns:

Nu mai face toate chestiiile aste a deoarece o sa-ti para rau. Cuplezate cu altcineva si o sa vezi daca o faci geloasa sau nu. Asa o sa-ti dai seama daca te mai iubeste sau nu.