| RefikaGorecki a întrebat:

Prietena mea se comporta foarte ciudat în ultima vreme.Ieri mi-a spus că ar fi mega fain daca as dormi la ea cu încă o prietena ca sa ne uitam la filme etc.Eu am zis ok. Apoi după amiază a vrut să iasă afară iar eu eram la tara pentru 2 ore iar i-am zis ca nu ies afara, ea s-a cam supărat și a avut intenția de a iesi cu o fata care o cunoștea de 2 saptamani pe care eu nu o cunosc.A iesit cu acea prietena care o cunoșteam amândouă. Seara am a ajuns acasă și nu m-a chemat sa ne uitam la filme și a chemat-o doar pe acea fata.Am fost supărată în privința asta și am început să plâng. EA mi-a spus doar "Lasa-ma fa frustrat-o"care era vorba prietenei care a dormit la EA și apoi mi-a dat block.Am rămas socata și am observat ca EA nu poate sa puna suflet intr-o prietenie.Mi-am mai dat seama ca în urmă cu 5 luni când mi-a murit câinele nu a vărsat O lacrimă.Ea avea amintiri cu el, de multe ori avea grija de el.Am rămas masca.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| LexyForever a răspuns:

Am si eu o prietena de asta. Daca ii pot spune,, prietena''.E o prietena toxica si punct.O prietena adevarata nu se comporta asa. Poate in viitor veti fi iar prietene dar acum te consuma.Ai o singura viata inconjuarate de oamenii care te fac sa te simti bine. Daca vrei putem sa fim si noi prietene? Sa vb pe mesaje? Nu merita sa plangi pentru ea, chiar nu merita. Daca a renuntat la tine pentru altcineva e o prietenie falsa chiar daca apoi isi cere scuze.Nu are rost sa mai fi prietena cu ea crede-ma pe cuvant! Si stii care e faza naspa cand pierzi un prieten fals sufer.De ce? Nu stiu sincer.

Nu e adevarata nici daca si-ar cere scuze asculta-ma ca sunt la fel ca tine.Trec prin aceeasi experienta! Poate mai vorbim.
•Succes•Fundalaughing)

| RefikaGorecki explică (pentru LexyForever):

Multumesc! ...cati ani ai?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai ti-a dat block si te-a jignit nu inteleg de ce mai intrebi asta laughing)))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate ca toate, dar dacă n-a plâns când ți-a murit câinele înseamnă că e psihopată nu mai vorbi cu astfel de persoane

| misswinchester a răspuns:

Buna! Pai ai incercat sa vorbesti cu mai serios despre asta? Cu plansul nu rezolvi nimic, pe mine una chiar ma enerveaza cand cineva "boceste" in fata mea pe un motiv atat de mic. In fine, aici nu e vorbe despre mine.
Cand i-ai zis ca nu iesi afara i-ai zis ceva de gen "nu ies" si atat? Pentru ca si pe mine m-ar deranja un astfel de raspuns sec. Sau i-ai detaliat : "Acum nu pot sa ies, am plecat cu ai mei la tara.Iesim cand ma intorc, ok?".
Si nu poti da vina pe ea pentru tot, poate si tu ai facut ceva care a deranjat-o de ea a reactionat asa, nu te-ai gandit?
Iar faza cu " nu a varsat o lacrima cand mi-a murit cainele"?, serios? Voiai sa jeleasca pentru un animal care nici nu a fost al ei? Adica da, s-a jucat cu si alte lucruri, dar nu e o prietena buna pentru ca nu ti-a plans cainele laughing). Clar, nici eu nu am prieteni buni.Nici unul nu a plans cand mi-a murit pisica deci...
Oricum, daca ea nu mai vrea sa fie prietena ta las-o in pace.Nu poti obliga pe nimeni sa faca asta. Totusi, ar trebui sa discuti cu ea