| Antonia154 a întrebat:

Salut prieteni, am niste probleme... mie imi place mult de un baiat si lui de mine, mi-a propus intilnire dar parintilor mei nu le convine deloc, ce sa fac, ca ce nu le-as spune ei spun totul contra, incerc sa le explic totul dar ei imi spun numai lucruri care.nu stiu. care nu imi plac deloc mie(despre el) cum ar fi:nu iti trebuie, ei sunt multi in familie(pe scurt nu le convine baiatul) cum pot rezolva totul? Va rog intelegeti-ma. sad Sunt distrusa) nu mai stiu ce sa fac. sad Ei spun ca sa fost amindoi destepti ne intilneam pe ascuns...sa nu ne vada nimeni.si ca nu trebuie sa ne tinem de mina sau sa ne sarutam in public. Nu cred ca gindesc corect.

2 răspunsuri:
| c4t4lin a răspuns:

Pai intalniti`va pe ascuns ma, acum stai sa asculti ce zic parintii? daca iti place ce mai astepti? doar nu o sa te tina legata in casa!

| Valy_4208 a răspuns:

Ba da gandesc foarte corect mai bine sa va intalniti pe ascuns sau daca nu vrei poti sal inviti la tine acasa ca sa se cunoasca mai bine parintii tai cu el (incearco si pe asta daca ti se primeste) succes cu oricare dintre variantele pe care le vei alege