Uite care e treaba Alex, si eu am tot 15 ani.si acum un an sau doi cand faceam muzica la scoala...pe baieti nu'i mai lasa profa sa cante, pentru ca se poate intampla ceva rau cu corzile vocale
Si mie mi'ar placea sa pot sa cant( mai ales la chitara). dar mai bine ma rezum la desenEsti norocos.si spre binele tau. incearca sa canti numai la chitara o vreme ...doar 1 an sau 2.cand nu mai vezi schimbari al tine
Multumesc pentru raspunsuri, visul o sa mi-l urmez.Heliodor ai dreptate cu vocea matura, dar a mea are o schimbare ciudata :-s nu-mi place ca ori cat de bine incerc sa cant vocea mea suna ca a unui copil...cum sa zic.plangacios, de asta nu stiu ce sa fac :-s chitara o sa exersez da cu vocea, habar nu am :-s
Cine nu cade nu se inalta scuze da asta ni`l zice dira cand luam note mici
Deci si eu fac chitara si o ador dar mie mi se pare ca vocea mea parca ii a tatalui cand ii beat da profu de chitara imi zice ca cant bine si ca am voce deci daca visul tau este sa canti dc nu il urmezi? vocea ti se schimba cu timpul si is sigura ca canti minunat
Succes in continuare :X
Vocea o sa se tot schimbe
ceea ce conteaza insa foarte mult este ca vocea sa fie formata, adica multe ore de exercitii pentru voce si de cantat, plus sa inveti chichitiele fie de pe net, dar cel mai bine de la un profesor de muzica/kanto
in legatura cu inregistarile tale, aici este o mica chestie psihologica, te astepti sa auzi vocea pe care o aveai, dar gandeste-te putin altfel. De multe ori o melodie se aude bine cantata de o voce matura, tu incepi sa capeti acest plus
fi mai obiectiv cand iti analizezi inregistarile
iti urez multa bafta in visul tau
Incearca sa te acomodezi cu noua voce.fi mai optimist. si mai asculta o sa vezi ca iti va placea