| fabulos145 a întrebat:

Salut, prieteni. Am o problema la scoala. Am un coleg (nepot de invatatoare) care ia note mari foarte usor fara sa invete, in timp ce eu invat din greu pentru acele note. NU MAI SUPORT! Mai ales ca acel coleg se lauda intruna. Ce sa fac? Sa le reprosez profesorilor ca pun note prea usor? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Love79 a răspuns:

Si eu am patit la fel. Nu cred ca ar trebui sa te pui in gura cu profesoara. Daca o enervezi si spui ceva ce nu-i convine o sa prinda ciuda pe tine si s-ar putea sa-ti micsoreze notele. Eu cred ca ar trebui sa-ti vezi de treaba ta si sa inveti, iar la examen o sa se vada cine stie si cine nu.

5 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Spune-i la profesoara sa nu il mai tina in puf doar pentru ca e nepotul unei colege de-al lor. Lasa frica ca toata dreptatea e de partea ta.

| corolav a răspuns (pentru AtateaConditii):

Spune-i „profesoarei" ( nu „la profesoară").
„Colege de-a lor " și nu „de-al lor".
După „frica" trebuia pusă o virgulă.
Te rog să nu-mi răspunzi cu „Ce atatea conditii"?!

| AtateaConditii a răspuns (pentru corolav):

Numele meu nu se refera la conditii de genul gramaticii si semnelor de punctuatie. De data asta o sa pun: oricum o dai, prostu tot o ia cum vrea el.

| neutrino a răspuns:

Viata nu este mereu dreapta asa cum ne dorim. Daca-ti permiti, in sensul ca esti stapan pe cele ce spui, iar clasa este de partea ta, atunci poti si ai dreptul sa iei cuvantul si sa-ti exprimi nemultumirea.

| fabulos145 explică (pentru neutrino):

Asta e problema, ca sunt singur impotriva tuturor.