Daca te framanta gandul ca le faci pe aceste fete sa sufere, atunci opreste-te! Pune-te si tu in locul lor si o sa-ti dai seama cat de mult sufera. Poate pentru tine este o distractie, dar sti cum se spune " Se intoarce roata". Gandeste-te cum te-ai simti tu daca te-ai indragosti de o fata care sa-si bata joc de tine si poate asa o sa iti dai seama ca le ranesti pe acele fete. Cred ca intr-o zi o sa gasesti o fata de care o sa te indragostesti si o sa-ti dai seama ce inseamna mai exact sa iubesti... poate ca inca nu ai cunoscut persoana potrivita, dar asta nu inseamna ca nu ai inima. Important este sa-ti dai seama ca gresesti si sa incerci sa-ti dai seama ce este in sufletul lor. Sper ca te-am ajutat!
In primul rand trebuie sa vrei. si chiar de zici ca nu vrei, in sinea ta iti doresti, din moment ce te framanta chestia asta. sunt fata. si stiu cum m.as simti. o fata ranita chiar daca te iubeste enorm, poate fii pierduta pentru toteauna. cand erai mic iti placeau fetele. dar acum ca te.ai marit, cel mai clar e ca ai intrat intr.un anturaj de genul asta, si nu ca ai vrut le.ai preluat obiceiurile. iti spun pentru ca si eu cunosc un tip exact asa. era o dulceata si cand a intrat intr.un grup de prieteni, nha s.a schimbat complet, nu mai e. la fel isi bate joc de fete. poate daca ti.as zice sa mergi la un pshiholog[atentie, nu pshiatru] ai zice ca e ceva exagerat dar nu e, ai nevoie de ajutor, pentru ati schimba obiceiurile. dar daca nu vrei incearca singur.macar nu te mai implica intr.o relatie o vreme pana renunti la acest comportament. oricine isi doreste sa fie iubit,dar ca sa fii iubit trebuie sa stii sa te faci. daca continui asa,o sa indepartezi pe toata lumea de tine, pana vei ramane singur, eventual doar cu prietenii tai. incearca sa te gandesti la ce iti doresti tu.nu ce te conving altii sa faci. sper ca te.am ajutat.