| Costea10 a întrebat:

Salut Prieteni, am si eu o nelamurire. Daca ma puteti ajuta... Dau funta. Eu cand eram mai mic imi placea sa iubesc fete, etc. Acum ca m-am marit, vreau doar sa-mi bat joc de ele. Adica, sa o fac sa se indragosteasca de mine iar eu sa-mi bat joc, totusi ma framanta gandul asta, adica, eu sa imi bat joc, iar ea sa ma iubeasca nu prea e frumos. Toti prietenii mei fac la fel ca mine, doar ca ei mint in privinta asta. Nu stiu ce sa fac, adica, vreau sa fiu iubit, dar sa si iubesc. Si nu stiu cum, adica, nu pot sa iubesc. Fac unele fete sa se simpta prost din cauza mea, si mie nu-mi pasa. Ce asi putea avea? Adica chiar sa n-am inima sa nu iubesc? Ce este asta? Cum pot schimba? Chiar daca nu prea vreau!

6 răspunsuri:
| Mellaniee_8943 a răspuns:

Daca ai vointa, si daca iti doreti sa iubesti vei reusi! Nu trebuie sa inveti cum s.o faci pentru ca asa nu vei iubi niciodata nu adevarat! Asculta.ti inima!

| dragos_4033 a răspuns:

Si mie mi se intampla asta'cred ca e din cauza fetelor ca sunt proaste si pun botul prea usor si asta ne face sa nu mai avem respect pentru ele'nu prea ai ce sa faci'distreaza-te maxim, la un momentdat o sa te plictisesti si o sa iti dai seama cand e cazul sa te potolesti si sa ai o relatzie

| ioana_7310 a răspuns:

Cand o sa intalnesti persoana potrivita, cu siguranta inima nu te va lasa sa-ti bati joc de ea...tot ce trebuie sa faci este sa astepti marea dragoste...iar cand o vei gasi, fa exact ce iti spune inima. bafta! Funda?batting eyelashes

| opium a răspuns:

Calm down,o sa o intalnesti si pe aia care sa iti puna capac si sa vezi cum vii sa te plangi ca te doare inimioara. Serios acum,oricat de mare si tare ai vrea tu sa te crezi,o sa intlnesti una de care o sa te indragostesti lulea, si mai grav o sa fie daca nu e reciproc, sa vezi atunci drama!

| DakotaRoyse a răspuns:

Lasă că şi tu o să întâlneşti o tipă de care o să-ţi placă şi se întoarce roata.
Da' ştii ce... până atunci, nu te mai apropia de fete. Gândeşte-te că şi ele sunt oameni ca tine, sunt MULT mai sensibile decât crezi. Cu ce te ajută dacă le răneşti? Ai vreo satisfacţie? Eşti sadic? laughing
Ah, şi încă ceva. Schimbă-ţi prietenii. Anturajul ăla n-o să te ajute să te schimbi dacă tu într-adevăr vreisă te schimbi. Doar o să te tragă înapoi.

| Costea10 explică:

Dar nu pot sa-i las. Sunt chiar noii mei prieteni. Adica i-am intalnit la liceu. Dar eu eram dinainte asa. Adica dinainte sa ii intalnesc. Da nu pot sa ii las. Imi "plac" prea mult...cine mai intra pe usa clasei si striga la mine HAI LA BERE? decat ei?