Cred ca ea nu-si da seama ca tu o placi prin comportamentul si atitudinea pe care o ai fata de ea(care este super) sau poate ca nu stie sa ia in seama lucrul acesta. Ce-ar mai fi de facut este sa incerci sa-i spui ca tu ai vrea ca ea sa fie langa tine si alaturi de tine mereu ca o simpatizezi si ca o placi mult. Si ca, daca ea ar vrea si daca e de acord sa formati si o pereche frumoasa tu ai fi cel mai fericit baiat si ca ai face-o si pe ea la randul tau, la fel de fericita. Bafta
Ai putea sa ii faci un cadou ca sa o impresionezi, sau chiar sa iti faci curaj si sa ii spui ca o placi.
Din cate spui tu ai facut deja destul de multe pentru a o cuceri, nu mai ramane decat s.o intrebi daca ii place de tine, dar inainte ar trebui sa te intrebi daca vrei sa strici prietenia cu ea ca sa fiti impreuna.
Pai in primul rand, cea mai barbata abordare, ii spui sa mearga in parc cu tine, cumperi un trandafir si il ascunzi undeva apoi cand stati in locul acela, ii spui " Am ceva sa-ti spun de mult", atunci iei trandafirul si il dai in mana si ii spui "Te plac foarte mult, inca din prima zi te-am placut, si vreau sa stiu daca si tu ma placi sau macar daca am vreo sansa sa fiu cu tine, nu trebuie sa raspunzi acum, pot astepta, totusi vreau sa-mi raspunzi cat mai repede, sau ai putea sa-i spui printr-un mesaj sau pe facebook cum se face mai nou in zilele astea