| Igorash999 a întrebat:

Salut prieteni de doua zile am obtinut prin ajutorul unui prieten numarul de telefon a unei domnisoare pe care o plac foarte mult.
Pana acum nu am vorbit absolut niciodata cu ea. Dar planuesc sa o telefonez si s-a obtin o relatie. Intrebarea mea este cum as putea sa incep discutia cu ea ca sa fie totul cu succes? Sa incep cu ceva complimente sau sa ma prezint mai intai? Vreau sa o fac curioasa si sa obtin interes din partea ei, din cate stiu pana acum ea nu a avut nici un prieten si nu vreau sa ii fac impresii gresite. Remarc ca sant putin rusinos cu fetele, si de asta am apelat la jutorul vostru, vreau raspunsuri concrete, indiferent de la cine: fete sau baieti. Bineinteles dau funda.

Răspuns Câştigător
| YaoiPerfection a răspuns:

De ce nu incerci la inceput sa vorbiti fata in fata? Puteti sa iesiti prin parc, la un suc, la o bataie cu bulgari sau ceva de genu. Eu cred ca ar trebui sa va intalniti mai intai, inainte sa vorbiti la telefon. Sau daca tu chiar vrei sa vrobesti la telefon cu ea, mai intai prezinta-te, ca sa nu creda fata ca esti de la FBI. Faza e, ca trebuie sa te cunoasca mai intai, inainte sa stai ore in sir sa vorbesti cu ea la telefon, sa va trimiteti mesaje sau lte chestii...In fine, trebuie mai intai sa va cunoasteti. Si nu o lua prea repede cu relatiile. Daca o iei prea repede, avand in vedere ca ea nu a mai avut niciun prieten, va fi un boom prea mare pentru ea.
Si, daca vrei sa vorbesti cu ea la telefon, trebuie sa te gandesti cum sa incepi. Daca incepi cu "Buna, ce faci?", discutia se va incheia in mai putin de 2 minute. Daca ea nu te cunoaste, nu cred ca ai putea sa incepi cu complimente...sa nu creada ca esti un pedofil sau ceva de genu.
Deci, ca si un raspuns concret, lasa telefonul pe mai tarziu si incepe discutia FATA IN FATA...

Funda? puppy dog eyes

| Igorash999 explică (pentru YaoiPerfection):

Problema este ca eu sint la universitate ea este la liceu, pe parcrusul saptamanii nu pot sa o intalnesc, doar in weekend sint disponibil, si de asta vreau sa o conving sa o scot la o intalnire dar nu stiu cum si in ce mod sa incerc sa o conving, dar cel mai mult imi este teama ca v-a refuza

| YaoiPerfection a răspuns (pentru Igorash999):

Pai, pentru dragsote risti, si daca te refuza, incearca si tu sa o sacai...dar daca nu o cunosti, de ce vrei sa te intalnesti cu ea? Si intrebearea mea este, ea te cunoaste macar? Fa cumva sa te intalnesti cu ea, dar sa para ca si cum ar fi din senin. Asa, poti sa stai la taclale cu ea, o cunosti si tu mai bine si poti sa o scoti in oras.winking

O cunosc ca santem ambii din aceeasi localitate, ea probabil sa nu ma cunoasca daca ma voi prezenta, dar la fata sant sigur ca ma cunoaste.

Atunci, intalneste-te cu ea...ca din senin...nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun. Adica fa si tu cumva sa va intalniti, dar ea sa creada ca a fost spontan, nu ca ia planuit tu astawinking

Mersi pentru raspunsuri, o sa incerc prin intermediul cuiva sa ma intalnesc cu ea dupa care voi avea un motiv ca sa o conving sa fac cunostinta cu ea mai indeaproape.

Ok...good luck!winking

9 răspunsuri:
| Glamglamorous a răspuns:

Pai ar trebui sa te prezinti mai intai si sa ii soui asa : " Buna sunt X si mi-a spus un prieten de tine si te-am vazut si esti foarte draguta!, ma intrebam daca vrei sa iesim la un suc sau sa ne pplimbam pentru ca mi se pare ca esti o persoana foarte interesanta si as vrea sa te cunosc mai bine " sau daca e cu tine in scoala poti sa vorbesti cu ea pe hol sau sa va intalniti cu niste prieteni comuni happy app daca mai ai intrebari nu ezita sa imi dai mai multe detaliiwinking Succes
Funda?

| Igorash999 explică (pentru Glamglamorous):

Glamglamorous din cate inteleg tu esti fata? Ca sa vb cu ea mai intai trebuie sa stabilesc o intalnire si de asta vreau sa o fac prin telefon as fi putut incercat prin retelele de socializare dar nu foloseste asa ceva, cauza nici eu nu o stiu. Dar tu ca fiind fata cum ai dori sa procedeze un baiat pentru tine, si cum sa incep dialogul cu ea?

| Glamglamorous a răspuns (pentru Igorash999):

Mi-ar placea sa imi zica asta face to face nu la telefon happy :* pare mult mai sigur, daca o suni poate sa interpreteze asta intr-un mod nu chiar bun, poate sa zica ca o iei la misto sau orice altcevawinking Fetele sunt ciudate uneori! de aceea cel mai bine e sa-i spui asta in fata :* sper ca te-am ajutat