| TheOwl a întrebat:

Salut prieteni! In momentul de fata am o relatie la distanta. Amandoi avem 17 ani. Ea ma place foarte mult, eu o plac foarte mult. Nu exista probleme intre noi, in afara de un singur lucru. Eu vreau o intalnesc cat mai repede. Ea este din Timisoara si eu din Constanta, in celalalt capat al tarii. Initial, spuneam ca avem rabdare ca ea sa vina la mare, vara asta, si ne vom vedea acolo, dar acum, sentimentele mele pentru ea au crescut si vreau sa o vad cat mai repede. Ma gandeam sa plec eu la Timisoara vinerea aceasta, pentru ca este 1 mai. Ea nu are nimic de facut in acea zi, deci totul ar fi ok, presupun. Doar ca ea nu-si doreste asta deocamdata. Inca insista sa mai asteptam. Daca ea chiar doreste asta, pot sa astept, doar ca... simt ca vreau sa o strang in brate in fiecare secunda in care vorbesc cu ea... e importanta pentru mine si sunt sigur ca si ea crede acelasi lucru despre mine.
Credeti ca as putea sa o convins cumva sa fie de acord cu poposirea mea in orasul ei pentru o zi sau doua? Cum?
Ofer funda! O zi buna doresc va!

Răspuns Câştigător
| Cristinell90 a răspuns:

Eu iti propun sa te duci pana acolo sa vezi ce si acum n-ai nimic de pierdut.Cate o data trebuie sa iti asumi un risk altfel nu castigi nimic

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este minunat imboldul tau animat de sentimente de iubire autentica insa se pare ca nu sunt resimtite la fel si de ea.De aceea iti recomand sa mai astepti sa vezi cum va raspundesi ea la dorinta ta. Pa, pa.

| neutrino a răspuns:

Daca ea inca nu doreste sa te vada, inseamna ca te iubeste foarte mult si merita sa faci aceasta calatorie, macar sa o vezi o secunda!

| Aasdfghj a răspuns:

Daca ea nu vrea, inseamna ca mergi degeaba pana acolo. Nu cred ca e o relatie serioasa. De cat timp va cunoasteti?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai logic ca nu vrea sa te vada, aparent are ceva minte sa nu se intalneasca cu necunoscuti de pe net.

| Doub a răspuns:

Daca tii asa de mult la ea, astepti. Poate are niste probleme.thinking

| Claudia1397 a răspuns:

Din care motiv nu vrea? ori ascunde ceva, ori ii e teama sa nu afle parintii...ori nu o cunosti atat de bine
succes! happy