| Marian6999 a întrebat:

Salut prieteni ma numesc Marian si vreau sa va cer niste sfaturi pentru ca viata mea sa distrus de la un moment dat din cauza unor tampenii adica eram foarte bine dispus si eram mai baiat inainte cand aveam varsta de 12 ani dar dupa ce a apartu caluculatorul si internetul in viata mea am inceput sa fiu inchis si sa nu mai ies de loc din casa pentru ca eram foarte obsedat de el si cred ca am ratat acei ani din viata + ca parinti sunt divortati si copilaria nu a fost una asa de buna pe cat ar zice uni si de la varsta de 14 ani am inceput sa ma port ca o fata pentru ca nu mai stiam cum se comporta un baiat/barbat de casa sau asa ceva cine ma poate ajuta cu o explicatie sau cu un pic de ajutor pentru a imi reveni si a fi la loc normal va rog nu ezitati sa imi ziceti.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i tarziu la 14 ani sa te comporti normal, ca un copil de 14 ani!
Ai putea sa revii la iesitul afara, sa iti faci prieteni reali dintre colegiid e scoala sau vecini, sa te joci cu ei, sa petreci mai mult timp in aer liber, ca-ti va prinde mult mai bine sa te recreezi, decat sa pierzi timpul pe computer, fara socilizarea cu oamenii.

| Freya1 a răspuns:

Probabil ca ai stat cu mama ta si ai avut doar exemplu feminin in casa.
Ani inapoi nu ii mai poti intoarce dar poti sa incerci de acum sa lasi calculatorul de o parte si sa iesi afara, sa iti faci prieteni, sa socializezi si o sa fi asa cum trebuie sa fi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca statul pe calculator te-a facut sa ajungi asa.Mai socializeaza si tu.