Cumpara'i ceva dragut si din sufletel o cutie de bombonele ceva jucarii de valentine's. depinde de buget
poate vrei sa ii iei o bratara un inel ceva
si nu trebuie sa iesiti undeva
eu zic sa va plimbati putin si apoi sa mergeti la unul dintre voi acasa sa vedeti un film de dragoste ceva
ce preferati. e mai romantic
si fetelor le place mai mult asta. Bft! si have fun!
Florile sunt cadouri care plac oricarui femei!
Ai mai putea cumpara un lantic, ceva subtire, elegant si de argint ca sa-l aibe mereu ca amintire! florile se ofilesc!
Cat despre local, cred ca cunosti tu vreounu acolo, unde stai elegant si cu ambient placut!
Pai tu stii cam ce i-ar placea, nu noi pentru ca noi nici macar nu o cunoasteam. Poti inceraca cu ceva romantic, spune-i depre ochii ei, despre cat de mult o iubesti,...
FDZO! MÂINE NU E ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR! Mâine joacă Steaua (De fapt azi, sugi!)
I-ai un lant,brata,parfum, papitoaie, inimioara din plus, bomboane, trandafir.
Cel mai bine la o fata sa ai cumperi este un ursulet mai maricel si at ispun ca o sal iubeasca mai ales daca ea te iubeste mult. Stiu pentru ca si mie mi-a dat iubitul un ursulet si toata noaptea al strang in brate
Sau cand este ziua ei cam de 18 ani sau mai mult si sunteti intro relatie serioasa si lunga eai un urs urias si pune-i inauntru ursului si cereo de logodna. La mine asa a fost si ce ferecita eram, toata noaptea am plans
Biutsaa întreabă: