| MARIUSVTPD a întrebat:

Salut Prieteni.Mama mreana sa ma dea afara din acasă. Sunt major Am 23 de ani... Ce sa fac ca nu prea știu unde sa ma duc. unde sa stau.Bani nu am. NU REUSESC SA IMI GASESC UN LOC DE MUNCA. Va rog dați-mi și mie niște sfaturi

7 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Dacă ești bărbat!

Și până la vârsta asta ta 23 de ani, nai muncit!

1000000000%%%%% le dau dreptate părinților tăi! Tu până la vârsta asta nai putut să-ți găsești de muncă nicăieri? Nu există așa ceva!

Tu ce faci toată ziua? Fără muncă? Cum te-ai întreținut până la vârsta asta?

Eu la 14 ani furam din construcții placajele care făceau băieți schele din ele laughing) și eu le ciordelesclaughing) și le vindeam și tot îmi făceam banul acum 20 în urmă era asta! Și era jale să-ți câștigi banul pe atunci,...și nici na durat mult că fix în construcții m-am dus sa muncesc pe la tot vârsta 15- 16 căram saci cu nisip ca necalificat la negru...

Este de muncă da, va dau nas părinți, voștri și condiți care nu le meritați! Și văd obișnuiesc grav de prost! Apoi aveți impresia ca meriți și vise cuvine totul dea gata! Bine îți face mama ta!

Mergi în construcții se face bani! Eu acum 2 ani mama întors în țară tot în construcții și făceam la 2 săptămâni așa se dădea salariul la 2 săptămâni 15 milioane ca zidar, ca faianțar, de toate,...

Nici eu nu știam zidărie laughing) i-am zidat la unul balconul ști cum? laughing) triunghiul Bermudelor, mi-a zis ăla turcule n-am văzut în viața mea ceva atâta de frumoslaughing și tot la el am muncit toată vara și ma plătea 2 milioane jumate pe zi. Trebuie sa vrei sa muncești și Dumnezeul și Hristos se uită la inima ta sufletul tău și sa ști ca nu te lasă niciodată Dumnezeul, dacă vede că ești băiat la locul tău și nu ai alte anturaje, băutură, drogurile,...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dar ai cautat? Te-ai dus la interviuri?
Sau cumva le-ai zis ca esti prea bun pentru salariul pe care il ofera?

"Mama mreana" Mama ta nu vrea sa te vada pe drumuri, vrea doar sa vada ca pui osul la munca.
Din primul salariu nimeni nu poate plati si chirie si sa si manance. E greu, stim asta. De asta romanii parasesc casa parinteasca dupa 25 de ani. Dar incepe de undeva, capeti experienta si pe urma vor veni si banii din care sa poti trai pe picioarele tale.

| darrio2007 a răspuns:

Bine face. Te trimite la muncă.
„NU REUSESC SA IMI GASESC UN LOC DE MUNCA"
Nici nu ai cautat.
Te va primi inapoi daca vede ca muncesti undeva.

| dullcat a răspuns:

Buna.Stau si ma intreb daca mama ta a dat dovada de intelegere destula pana acum si tu nu ai avut bunavointa sa iti gasesti pe bune un loc de muna, sau daca ei ii pasa atat de putin cand propriul copil ajunge in strada? Nu ai niciun prieten la care sa stai pana cand gasesti un loc de munca si chirie, sa te pui pe picioare?

| Violleta2022 a răspuns:

Bine face, mama ta!
Ia-ti orice job gasesti ca sunt cu sutele, de la maturator de strada, pana la vidanjor, spalator de vase prin resturante, samd... doar sa lasi naibii lenea in pace si sa-ti iei de munca.

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca urmezi o facultate la zi, dpdv legal ea nu are voie sa te dea afara din casa si chiar are obligatia sa te intretina. Nu incurajez tinerii sa stea pe capul parintilor dar macar un ragaz sa le dea pana se pun pe picioare, nu poti sa-ti dai copilul afara asa pe strazi

| ania a răspuns:

Mergi la mol, vezii unde sunt anunturi, ofera-te sa mergo gratis de proba, roaga-te lui Dumnwzeu sa te ajute sa gaswsti un loc de munca potrivit pentru tine.