anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut prieteni, urmeaza sa merg cu iubita mea la o petrecere, ce sa fac in caz ca alt baiat o invita la dans, daca ii zic aluia sa plece o sa par foarte gelos, daca ii zic ca da sa se duca sa danseze o sa zica iubita mea ca nu tin la ea si o las sa danseze cu altii, adica personal nu mi-as dori sa danseze cu altul, dar chiar nu stiu ce sa fac, va rog sa ma ajutati cu un sfat. FUNDA

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In primul arnd, nu tu decizi daca ea vrea sa danseze si cu altii sau nu!
Asa este alegerea si decizia fetei.
Si sub nici o forma nu intervii si nu-i ceri sa nu danseze cu altii, ca risti sa o pierzi.
Eu i-am dat papucii imediat fostului prieten, chiar dupa 3 ani de relatie, cand prietenii lui i-au cerut voie sa dnaseze cu mine, lui i-a fost rusine si a aceeptat, dar dupa dans mi-a facut ciorba de limba ca eu am dansat cu ei si nu trebuia, asa ca, i-am dat papucii indiferent cat de mult am tinut la el, pentru faptul ca nu am suportat niciodata un barbat gelos si nu am permis niciodata sa mi se impuna ceva.
Fa lucrul asa si nu o vei mai vedea.
Invata-te sa respecti fata si sa nu te bagi in decizia ei cu cine vrea sa danseze sau nu.
Ca nu-i normal sa-i impui nimic, ca nu-i sluga ta.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc de raspuns, sincer o sa iti spun parerea mea la ce mi-ai povestit, este strict alegerea ta daca vrei sa o iei in seama sau nu, sincer mi se pare ca ai fost putin absurda ca te-ai despartit de prietenul tau doar pentru ca ți-a facut observatie ca ai dansat cu altul, bine nu stiu acum daca doar de la asta te-ai despartit sau au mai fost evenimente de genul in trecut. Nu am nici o problema sa danseze cu altcineva, dar pana la urmă de ce ar vrea asta, sincer, de ce ar vrea sa stea lipita de alt baiat, spun ca ai fost absurda deoarece ai dat cu piciorul la 3 ani de relatie. Cand iti faci un iubit/iubita iti asumi ca respectivul/respectiva sa fie mai geloasa, adica si iubita mea e destul de geloasa si nu am părăsit-o niciodata, in schimb tu l-ai parasit. Sincer nu cred ca ai tinut la el, posibil sa fii si o persoana orgolioasa si sa nu faci compromisuri, si de asta ai renuntat asa usor la el, sincer genul asta de fete sunt de evitat. Inca odata multumesc de raspuns si nu e nimic personal ce am spus mai sus, e doar simpla mea parere.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am gresit deloc, chiar a fost cea mai buna decizie luata vreodata!
Timpul si faptele au demonstrat ca am luat decizia cea mai buna.
Dupa ce m-am despartit de el, m-am casatorit cu un om minunat, cu care sunt si azi maritata si fericita.
Baiatul gelos de care m-am despartit dupa 3 ani de relatie, s-a dovedit a fii un om violent, nu doar gelos, nesuportand ideea ca cineva sa-i priveasca sau atinga sotia. S-a casatorit, dar dupa 10 ani de casnicie, a divortat. Aparent isi batea sotia cand il apucau crizele de gelozie, doar pentru ca ii era frica sa nu o piarda.
Asadar, intuitia mea nu m-a inselat niciodata.
Un om gelos, este un om violent verbal sau fizic, ori amandoua.
Gelozia nu are ce cauta intr-o relatie si daca apare, fugi, fugi cat te tin picioarele!

Tu esti inca tanar, esti la stadiul de iubit/iubita inca, sa vezi cum este cand te casatoresti, cand femeia sau barbatul gelos devin acrii, certareti si suspiciosi din orice. Se duce naibii toata dragostea ta.
Sincer, am vazut la prietena mamei ce poate face gelozia dintr-un om, transformandu-l intr-un animal si mi-am jurat mie insami, ca nu voi accepta in viata mea, un barbat gelos.
Am un sigur sfat sa-ti dau azi: FUGI! Fugi cat mai poti si nu te casatorii cu o femeie geloasa, ca vei avea viata amara.

| Alexuţ02 a răspuns:

Stai lângă ea în permanenţă, dacă vine unul şi o invită la dans pur şi simplu trebuie ca ea să zică "NU", nu să te pună pe tine în nu ştiu ce situaţii, dacă vine şi o invită la dans şi ea nu zice nimic îi spui tu "e ocupată", nu contează dacă vede că eşti gelos, chiar o să-i placă să vadă că ai grijă de ea şi nu eşti bleg să o laşi să danseze cu orice băiat.

| Kerre a răspuns:

Daca chiar nu vrei sa danseze cu altii chiar daca nu e treaba ta cu cine vrea ea sau nu sa danseze incearca sa fii in permanenta cu ea sau sa o tii mereu ocupata cum ar fi sa beti ceva, sa mancati, sa dansati etc.