Se poarta ca si cum nu s-ar fi intamplat nbimic ca sa nu mai creeze o noua cearta.Stiu cum e, asa patesc si eu cand el ma enerveaza apoi vorbeste cu mine de parca nu s-ar fi intamplat nimic.Nu face decat sa imbunatateasca situatia.In legatura cu interzicerea.Nu stiu cum e la tine dar mie mi-a interzis cam jumatate de an toate aceste lucruri si nici nu stii cat de bine am temrinat anul de scoala, nici nu stii in ce liceu am ajuns si ce eram inainte sa imi interzica el toate aceste lucrui.Nu aveam voie sa stau la pc mai mult de 15 min pe zi decat pentru tine, nu aveam voie mess, nu aveam voie sa ies pana nu imi rezolvam problemele cu scoala. Dupa toata asta aveam voie sa ies, nu pc pentru ca eram destul de obosita la ochi si la minte ca sa mai stau si la pc.La voi e asa pentru ca el crede ca mai opreste cearta daca te pedepseste interzicandu-ti sa faci anumite lucruri.Eu luam o nota sub 8 si o saptamana eram pe tusa Deci ascultal macar cat de putin pentru ca toata treaba asta nu iti face rau, iti face bine.
Prietenii tai, baietii.nu stiu ce sa zic.Pe el il deranjeaza lucrurile astea pentru ca e normal, e gelos si e logic sa te vrea numai pentru el.Intelegi?
E cam posesiv,si toata chestia este generata de diferenta de varsta.
El se crede cumva tatal tau, sa-ti interzica anumite chestii? Ori te impui si ii spui tot ce simti pe un ton autoritarori lasi treaba cum e acum si il ierti pentru toate prostiile pe care le-a zis.E alegerea ta, faci ce crezi uh:*Funda:X?