Lasa-i in pace sa iti zica asa cum vor. Daca nu au decat atata creier, lasa-i in pace. Dar spune-le calm si frumos ca nu iti plac poreclele, iar daca nu inteleg, evita-i si nu mai sta cu ei.
Nu ii baga in seama, dar eventual, daca nu inteleg, pune-le si tu o porecla. Daca se vor supara, spune-le ca nici tie nu iti plac poreclele care ti s-au dat si vei inceta cand vor inceta si ei. In acest fel ai control total asupra situatiei. Succes!
Daca te injura la telefon in toiul noptii cand dormi, cred si eu ca o merita. Eu una ma duceam fix sa-i zic vreo doua.
Poi... daca te suna si t injura merita sai scoti si parul dn cap poate e chiel ...pe bune.
miss_17_toxik id'
Daca esti pasionat de scoaterea dintilor, iti recomand o specializare in stomatologie. Dar, grija sporita, de scos ii scoti usor, de pus e mai dificil. Lasa mai saracul om, si el al trai, cu bataia nu rezolvi nimic. Eu as merge pe mana unei duelari psihice, de batut toti ignorantii se stiu bate.
De ce sa te cobori la mintea lui:s
lasa. l in pace. daca el e prost nu trebuie sa fii si tu. ii poti spune asta
Miss_toxik -cu ce ocazie iti arunci id-ul pe site? Lipsa de barbati, cine crezi ca-ti da add avand in vedere cum pocesti cuvintele?
Aaaa, da, stiu, cei de-o teapa cu tine.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă:
UserNecunoscut112 întreabă: