| SunshineLove a întrebat:

happy primeste funda+vot cel care imi spune ce/care sunt literele impare thinking :*

Răspuns Câştigător
| blackfox a răspuns:

Daca fiecarei litere din alfabet ii atribui cate o cifra incepand de la 1 iar alfabetul il iei fara diacritice atunci literele impare ar fi :a,c,e,g,i,ca,m,o,cu,s,u,w, y si corespund numerelor impare 1, 3, 5,7,9,11,13,15,17,19,21,23,25.La alta idee nu ma pot gandi. Sper ca am fost de ajutorhappy

6 răspunsuri:
| DozeCuVisse a răspuns:

Poate numerele...straight face
nr impare st 1, 3, 5,7,9,11,13,15,17.
nr fara sot!

| vladeueu_4450 a răspuns:

Nu exisa asa ceva
exista numere impare nu litere impare...

| SunshineLove explică:

Pai cred ca exista din moment ce am o asemenea cerinta in caietul de vacanta. doar n'am innebunithee hee

| blackfox a răspuns:

M-am mai gandit la un lucru.Sunt anumite exercitii in care ti se dau propozitii care la prima vedere nu au nici un inteles dar daca iei literele impare din ele asa cum ti se cere, atunci vezi cu adevarat ceea ce scrie.Iar literele impare vor fi exact cum sunt cifrele.Si vei lua prima litera, a 3-a, a5-a,a7-a,a9-a si asa mai departe si vezi ce propozitie iti rezulta. Sper ca m-am explicat corect.Multumesc pentru fundahappy

| dorinyo a răspuns:

Literele impare ar fi:a,c,e,g,i,j,l,n,p,r,u, x, z.

| Puful3atza a răspuns:

Si eu aveam aceeasi intrebare...Am si eu acelasi caieti de vacanta si sunt la fel de nedumerita in legatura cu aceasta cerinta...Sau cel putin eram.