| laserfeeetxz a întrebat:

Salut, probabil a mai fost pusa aceasta intrebare dar merita sa dau un trylaughing Am 18 ani jumate, sex masculin si lipsa partiala a parului facial imi da mari batai de cap.Adica vreau sa spun ca am foarte mult par pe picioare,maine, piept etc doar pe fata multimea vida.Ma barbieresc de cateva luni, odata la 1-2 saptamani,mai nou am incercat popularul barbierit zilnic in speranta ca voi obtine o barba deasa, insa tot ce am obtinut au fost niste iritatii neplacute si o zona foarte restransa cu par.Mentionez ca tata e o maimuta din punctul asta de vederelaughing.Cam ce ar fi in neregula si ce ar trebui sa fac?

6 răspunsuri:
| αndï a răspuns:

Lafel sunt si eu, stai linistit, nu la toti la creste barba. Mie chiar imi place asa ca ma rad doar o data pe saptamana si sunt bine, imi creste mult sub barbie, e foarte ok ca n-am mustata

| TheAce a răspuns:

Nu trebuie sa faci propriu zis nimic. Nu recomand sa exagerezi, risti sa te iriti rau de tot. Tot ce poti face e sa asteptihappy

| laserfeeetxz explică (pentru TheAce):

Deci pica varianta cu rasul zilnic.

| Azµre a răspuns:

Ai putea vedea un medic, s-ar putea să fie și altceva nu numai faptul că nu crește, dacă zici că, crește pe porțiuni s-ar putea să fie o ciupercă ceva.

| SovietMarshalPeter a răspuns:

Nia ce face, poate doar cu ceva lunguent.

| mona11111 a răspuns:

Considera ca esti un norocos... cel putin mie nu-mi plac mustaciosii...