Te inteleg omule, eu am experimentat cateva spanioloaice dar sunt greu de cap, unele se si speriau de mine crezand ca fur de la ele cand auzeau ca-s roman. Gandeste-te ca acea fata cum isi schimba prietenii cu tine la fel ar proceda si nu merita sa-ti consumi sufletul pentru ea, poate ai noroc sa dai de o spanioloaica sufletista (chiar daca gatesc mancare oribila e ceva) sau cauti una in Romania mai tarziu.
Nu e vorba de cum sunt spanioloaicele, mai ales ca la mine in oras sunt foarte multi romani, explicit romance... este vorba ca nu pot sa o uit sub nici o forma. Nu mai sunt asa de sociabil cu prieteni cum eream inainte, aseara am iesit in oras, si nu ma simteam de loc bine din asta, nu am vorbit cu ei nimic mai mult, de salut, buna, ce faceti.
Complicat atunci, eu eram la fel cand mentineam convorbiri la telefon si prin scrisori cu o romanca acum cativa ani si aveam vreo 15-16 ani dar tot ea mi-a zis dupa un timp pentru ca ma despartisem de ea si ma impacam chiar daca acum stiu ca era o prostie mi-a spus multe chestii ce m-au socat si am renuntat sa o mai contactez, de uitat nu o uit complet dar stiu ca nu o mai iubesc deloc pentru ca e una care vrea bani si isi tot schimba partenerii de PAT. In caz ca tu vrei sa o uiti gandeste-te ca isi face de cap si tie ti-ar face la fel daca ai fi cu ea dar o sa ai parte de una pe masura in viata ta.
Hei! Stiu cum te simti. Fratele meu mai mare a mers intr-o excursie in Polonia alaturi de mai multe scolii diin Polonia si Portugalia. Acolo, printre elevii scolii poloneze a cunoscut o fata. S-au imprietenit si el s-a indragostit de ea si ea de el. El s-a intors in Romania iar cand a ajuns a aflat ca vor mai merge in Polonia din nou in tomna aceasta. Fata din polonia alaturi de familia ei l-au cazat pentri 2 saptamani la ei acasa [ pe fratele meu]. Dar cand el s-a cazat la ei a aflat ca fata avea deja un prieten. Era distrus. Dar, in ultima zi cand urma sa plece fata a venit la el plangand si zicandu-i ca nu vrea sa plece de langa ea si atunci s-au sarutat iar fratemiu i-a spus c-o iubeste. Si de cand s-a intors din Polonia mereu se gandeste la ea si cum va fi cand o va revedea. Acum, fratemiu vorbeste foarte des cu ea sau cu mama ei pe facebook. Deci, stiu ca e greu pentru ca si fratelui meu ii este. Poate in vacanta de vara sa vii in Romania. O rogi sa va intalniti si o cunosti mai bine pentru ca pe facebook nu stii cum este e de fapt. Eu iti doresc multa bafta si sper ca vei putea ajunge in Romania.