| PuncthsiShitt a întrebat:

Salut,problema mea incepe asa..Am inceput sa vorbesc cu o fata pe mess un anumit timp, mai exact vreo 3 luni, in fine m-am intalnit cu ea (p.s. stiam ca are prieten de 2 ani,stiu cam urat)de vreo 7, 8 ori ca amici cica,chiar daca au existat si gesuri nu tocmai de prietenie,cu timpu am inceput sa tin la ea foarte mult, ea stie asta si am inteles de multe ori ca daca nu era in situatia asta eram de mult impreuna.acu problema e ca am incercat de cateva ori sa ma indepartez de ea,nu am reusit (ne intelegeam foarte bine) acum nu mai e la fel,problema e ca eu nu mai pot sa mai stau fara sa ma gandesc la ea,nu mai reusesc sa mai fac activitati zilnice care erau normale inainte,ma gandesc doar la ea si stiu ca nu am ce face ca sa schimb situatia, adica 2 ani sunt ceva.ea ma asculta si ma intelege de fiecare data, chiar si acum si cateodata mi-a dat de inteles ca si ea simte ceva dar nu a facut niciodata nimic cu acel baiat.In fine,problema e ca eu nu stiu ce sa mai fac si sunt in starea asta de vreo doua saptamani in care nici cu prea pot sa dorm noaptea.E aiurea ca nu mai am 12, 13 ani sa spui ca m-am indragostit prima oara eu am 19 ea la fel.Vreun sfat ceva,ca nu mai stiu, e greu sa ti la cineva si sa nu ai ce face in privinta asta. Vreau doar cateva sfaturi? Dau funda.multumesc anticipat.P.s. din nou (vorbim cu orele la tel in fiecare seara si nu prea ne plictisim, gen vreo 5 ore pe noapte)

Răspuns Câştigător
| AditzaAditsssa a răspuns:

Buna! Eu cred ca aici exista 2 variante:ori fetii ii place sa-si bata joc, sta si cu tine si cu respectivul si vede ca ii merge bine, asa ca de ce ar mai alege? si varianta a doua, fata chiar te place dar nu stie ce sa faca.Or fi aia 2 ani ceva dar daca a ajuns sa se intalneasca cu altcineva pe la spatele respectivului,sa ii ascunda asta si mai ales sa il minta,sigur prea mare iubire intre ei nu mai e.Dar totusi, de ce postezi aceste intrebari aici si nu mergi sa vorbesti direct cu ea? Din ce vad, sentimentele tale pentru ea sunt destul de puternice daca zici ca nu mai dormi, nu mai poti face nimic. Spune-i si ei asta, incearca sa o faci cumva sa se gandeasca mai bine la ceea ce are de facut.Pana la urma va trebui sa aleaga intre voi, nu poate ramane cu doi(presupun ca nu ti-ar placea postura de amant).E normal sa aiba indoieli, si tu trebuie sa intelegi asta, sunt 2 ani care nu se pot uita atat de usor, dar nici in situatia de a minti nu e bine.Sa se gandeasca bine la ce va face,baiatul de langa ea poate chiar o iubeste si nu merita sa fie inselat asa,si nici tu nu meriti sa stii ca acum o saruti tu iar mai tarziu face dragoste cu respectivul.Ea stie mai bine ce simte,vorbeste cu ea,spune-i exact ce simti,ce iti doresti, las-o apoi o perioada sa isi clarifice sentimentele si daca vine la tine, e aa ta, daca nu, cel mai bine va fi sa o uiti si sa o lasi sa fie fericita cu cel ales.

1 răspuns:
| SimonaQs a răspuns:

Wow e o problema aici...Din cate ai spus tu ca stati mult si vorbiti si ca v-ati intalnit asta inseamna ca nu o face de placere o face ca te place... Acum nu stiu ce sa zic are o relatie de 2 ani e foarte mult. eu m-am gandit asa ori incearca si face tot posibilul sa stea cu tine chiar sa se desparta de iubitul ei ori incerci si o uiti dar nu poti face asta gata am batut din palme si am uitat-o nu ori ar trebui sa te intorci la 90 grade adica sa te preocupi de alta persoana (fata) ori sa apara cineva in viata ta ca nu e usor sa o uiti. Si ea daca isi doreste foarte foarte mult sa fie cu tine renunta la ce are si vine dar daca ar mai vrea sa stea cu baiatul ala e o problema si mai mare si asta. Ar fi sa se axeze pe unul ori tu ori el ca alta posibilitate nu e

Bafta in continuare si daca o sa fi cu ea sa va tina paaaaa
kiss