| SweetyNuta a întrebat:

Salut, problema mea nu este chiar o mare problemă dar aş vrea s-o rezolv. Deci, cum aş putea slăbi un pic, cam 2-3 kilograme adică am puţină burtică şi aş vrea s-o dau jos! Menţionez că nu vreau ceva foarte complicat.
Fundiţă!

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Poti incerca o dieta hipocalorica. Asta inseamna sa mananci alimente care au in jur de 500-800 de kcal pe zi. Poti vedea valorea fiecarui aliment pe ambalajul respectiv sau pe Internet, scriind "calorii [numele alimentului], ca sa iti faci o idee. Ca sa slabesti 2-3 kg trebuie sa tii cam 2-3 saptamani si daca faci si sport pe langa, cu atat mai bine. Dar nu vei slabi doar in zona in care vrei, vei slabi uniform, nu poti slabi numai intr-o anumita zona. Mie asta mi se pare cea mai okay dieta, fiindca nu iti interzici niciun aliment si organismul nu sufera atat de mult din cauza lipsei nutrientilor. Succes, daca te gandesti sa tii, si nu exagera cu chestiile astea, fiindca vor avea efect total invers happy.

8 răspunsuri:
| ZoZoHeart a răspuns:

Deeci, ai spus ca vrei sa slabesti ca sa scapi de burtica. Eu zic ca, pentru a scapa de burtica nu trebuie neaapart sa slabesti. pentru asta trebuie sa faci abdomene si flotari. In general burtica nu este "opera" grasimii acumulate. big grin!

| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Pai.ai putea sari coarda timp de 15 minute pe zi, imbracata foarta gros.si eventual, iti poti pune in jurul abdomenului o folie de plastic.de acelea care se folosesc la acoperirea fructelor, te ajta la transpirat.eu am slabit sarind coarda!

| XxSweetDreamxX a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema in urma cu 3 saptamani, dar acum nu mai am.Nu este adevarat ce spune Kate13. Poti slabi numai intr-o anumita zona daca stii sa faci asta. Daca vrei sa dai jos din burtica trebuie sa faci in jur de 100 de abdomene pe zi si sa mananci regulat si sanatos(atentie la calorii).Eu asa am slabit in mai putin de 3 saptamani.

| LadyDy01 a răspuns (pentru XxSweetDreamxX):

Te contrazic ceea ce spune Kate13 este adevarat.Cand tii o dieta nu slabesti de unde iti doresti tu, ci de peste tot.

| XxSweetDreamxX a răspuns (pentru LadyDy01):

Bai fato/ baiat ce esti tu...cine dracu a vb de diete? am zis de abdomene nu diete... pune-ti ochelari

| LadyDy01 a răspuns (pentru XxSweetDreamxX):

Fetito tu stii sa citesti atent? ai contrazis-o pe Kate13...in caz ca nu ai citit ea vorbea de diete.Of doamne greu e sa citesti atent

| XxSweetDreamxX a răspuns (pentru LadyDy01):

Du-te bah de aici ca imi faci nervi

| AlexxSupra a răspuns:

Clasic. Mananci mai sanatos si faci sport.