| anonimul0826 a întrebat:

Salut ptu am mai pus intrebari legate de acest subiect si mai am inc auna azi m-am intalnit cu o fata pe care o plac si mai era cu o prietena stam ce stam vorbim peurma vine o alta prietena si peste 10 minute pleaca fata aia si cu fata pe care eu o plac sa cumpere niste tigari si raman cu fata care in urma cu 10 minute a venit eu o cunosc d emult timp si am zis s-o intreb niste lucruri despre acea fata sa stiu mai multe lucruri despre ea am intrebata cam cum sa ma comport cu ea si daca as invitato la un suc cum ar reactiona ea mi-a zis sa nu o invit deoare nu ar reationa prea bine ea e cam cum sa zic tipa chesti din astea urla si am zis bine si ce as putea face altceva ea miz zis sa ma bag odata cand suntem toti 3 sa ma bag inseama cu ea sa fac o gluma si so strang in brate ca intre prieteni ce spuneti e de ajuns sau as mai putea face si altceva astept raspunsuri FundaVOT.

1 răspuns:
| cacamacaca a răspuns:

Fa glume cu ea, fa'o sa razi. fetelor le place sa radehappy. daca esti amuzant te va crede simpatic. fi de treaba si fi tu insuti. o poti atinge foarte usor cateodata, daca observi ca si ea e interesata de tine. cere'i idiul de mess, poate vb mai mult, dar ti'as sugera fata in fata. de asemenea, mai cere'i sfaturi prietenei ei, pentru ca ea o cunoaste deja, si poate te va ajuta. sper ca ti''am fost de ajutor. funa?happy