Mai bine lasa-l in pace! oricat de greu ar fi sa-l ignori, crede-ma: porcii tot porci raman! daca vede ca te deranjeaza, va continua. daca te prefaci ca nu-l auzi cand spune lucruri de rau, nu va mai gasi nimic amuzant in asta. in plus, cu ce te deranjaza pe tine ca te injura si barfeste, pe tine si pe mama ta? tu stii ca nu e adevarat si asta conteaza! gandeste-te asa: el tie iti face un bine, te face mai puternica. te obisnuieste, pentru ca asa e viata! multi nesimtiti peste care trebuie satrecem! oricum, daca ti-e frica sa-l bati, cum iti vine, de ce sa-l mai bagi in seama? ca sa te enervezi? evita-l pe cat posibil, si cand te baga el in seama, da-i raspunsuri scurte, cuprinzatoare si pleaca. (daca te urmareste, mergi si tu in baia fetelor sau ceva). mult noroc
Nu-i mai da atentie, lasa-l in pace. Daca n-o sa-l mai bagi in seama si el o sa inceteze
Prefa-te ca nu il vezi, ignoranta doare intotdeauna cel mai tare iar dupa isi va da seama ca a gresit, vei vedea.
Maica-sa nu stiu ` ce, pardon! Scuzati-mi greselile, tastatura mea nu merge bine