| Helvete a întrebat:

Putin ajutor, va rog... Deci, acum cateva ore am dat din greseala, uitandu-ma la ceva pe Internet, de niste imagini mai... socante, si pur si simplu mi-au ramas in minte si ma simt speriata pana si cand scriu aici. Nu stiu de ce nu pot sa ma gandesc in alta parte, am mai vazut imagini socante care nu m-au afectat aproape deloc, dar acestea pur si simplu nu mi le pot scoate din cap si trebuie sa ma si culc in curand si parca nu imi vine sa sting lumina. Intrebarea mea este- cum pot sa fac sa imi scot acele imagini din minte si sa nu mai am sentimentul acesta de teama?

Răspuns Câştigător
| Fuckin-Battlefield a răspuns:

YUP, stiu senzatia... uitate la tv pe ceva amuzant, o emisiune o comedie, mananca ceva dulcee, asculta muzica! ceva in genul asta, sper sa fi mai OK]

10 răspunsuri:
| deejayra a răspuns:

It's peanut butter jelly time
http://www.youtube.com/watch?v=Z3ZAGBL6UBA

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Stiu cum e ( din pacate sad )! eu acum cateva zile nu-mi s coteam din minte niste chestii, te poti gandii la altceva frumos, sau cand iti trec alea prin minte, sa iti zboare mintea, repede, la altcevawinking atat...am de ziswinking

| betty17 a răspuns:

Vreau si eu linkul cu pozelebig grin

succes

| madtiger a răspuns:

Incearca sa nu mai fi asa de socata, sa fi cu gandul limpede si sa nu mai iti zboare mintea la ce ai vazut. sau sa stai linistita in liniste si sa incerci sa te gandesti la ceva frumos

| irinelu_9484 a răspuns:

Am eu un sfat pentru tine du-te si bea un ceai cu miere sau maninka o bomboana sau ceva dulce, kulkate si gandeste-te la ceva frumos la iubit sau la ceva ce visezi tu demult... o sa adormi repede de la dulcisor... iate-n miini ca estimaree pup somn usorr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cohorta vrea imaginile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta EFT pe youtube si va exercitiile alea ca sa iti curete chacarele si memoria, astfel o sa le uiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta EFT pe youtube si fa acele exercitii ca sa iti cureti chacarele, astfel ai sa uiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@mayas

Poate chacarele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interesant, nu se accepta capa din cuvintele care se scriu cu capa.