| AlexOw a întrebat:

Salut,recent am auzit de Lucid Dreams (vide lucide) vreau sa stiu doar metodele prin care as putea avea un vis ludic

3 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Ahh, visele "ludice" sunt cele mai placute. Bea multe lichide inainte de somn, ele de obicei apar atunci cand simti nevoia sa faci pipi iar apoi te trezesti si te duci la baie cu o pata pe chiloti.

Cat despre visele "lucide", exista diferite tehnici prin care, sa spunem, ca ai putea sa le controlezi, desi sunt usor sceptic pentru ca apar cel mai des dimineata atunci cand creierul nostru functioneaza emite unde theta, iar tu trebuie sa fii semiconstient ca sa le poti controla. Presupun ca deja te`ai pierdut, asa ca mai bine gaseste`ti alt hobby.

| Biu_Biutza_1978 a răspuns:

Buna! Nu cred ca e bine sa vrei sa visezi lucid pentru ca asta cauzeaza paralizia
in somn! Mai bine visezi normal! Asta e sfatul meu!

| Shinderiu a răspuns:

Nu cred ca ti-ai dori un vis lucid? În visele lucide se pot întâlni chiar și oamenii umbra. Și crede-ma, nu ai vrea sa facă parte din acel vis. (Doar citește asta, te rog https://www.efemeride.ro/......a-noaptea/ ) Mai bine visezi normal și gata? (eu doar îți spun ce știu tu faci ce vrei frate)