| Anonimity a întrebat:

Recent am avut o relatie de o luna cu o fata, de la mine din liceu, cu un an mai mica. Ieri insa am vazuto de mana cu colegul ei de banca. Problema e ca eu iam zis cu cateva zile inainte sa o mai rareasca cu tipul ala. Nu inteleg de ce eu trebuie sa ii acord libertate pe carevea la randul ei sa o foloseasca cu ala. Oricum mam despartit de ea si nici nu vreau sa mai aud de ea vreodata dupa ce mia facut. Ea tot insista ca e prietena cu el de cand a inceput liceul, deci de doar 8 luni. E normal sa se poarte asa cu el in timp ce eu o asteptam ca un prost? Multi miau zis ca e vina mea si ca ei sunt doar prieteni. Eu cred ca o relatie de dragoste e ceva mai importanta defat una de prietenie si ca prietenii nu pot fi chiar asa apropiati, sunt doar prieteni nu iubiti. Credeti ca problema este la fata aia sau la mine? Ma simt neinteles de ceilalti, dar poate stiti cum e sa fiti prostiti pe fata. Mam saturat oricu. Sa imi zica toti ca au vazuto cu ala. Dau funda. Multumesc de sfat

3 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

Cel mai bine ar fi să vorbiți, să vă rezolvați problemele.
Sincer, cred că ții la ea dacă ești gelos, și pe bună dreptate, eu nu m-aș ține de mână cu un băiat cu care sunt doar prietenă, nimic mai mult.
Explică-i ce crezi și ce simți pentru ea.
Dacă într-adevăr ține la tine, va înțelege cu siguranță, dar dacă nu...
Mult noroc.

| Anonimity explică:

Pai eu tin foarte mult la ea chiar daca am lasat-o balta. Iam tot explicat ce vreau de la ea. I-am zis cu frumosul ca nu vreau sa o mai vad asa apropiata de baiatul ala dar ea a zis ca nu o sa mai faca. Cel putin nu in fata mea, pana i-am surprins pe neasteptate din intamplare. Ea imi tot zicea sa ii acord libertate si respingea fiecare gest frumos pe care il faceam in compania ei. Ciudata fata. Mia povestit profesoara de desen ca a vazut-o de mai multe ori cu mai multi baieti. Si un coleg mi-a zis ca a vazut-o la fel in ipostaze de genul. Eu cred ca ea are probleme psihice. Altfel nu imi explic cum altfel ar putea sa imi spuna ca mabiubeste si de fapt sa stea mai mult cu ala decat cu mine. Deci, evilthought, esti de acord cu mine? Eu sunt o persoana calma, atenta, invat bine la scoala, nu ies seara etc chiar daca sunt a 10 a

| YoAlecs a răspuns:

Pai este de fapt vina ta trebuia sa o ierti si sa continuati relatia crede-ma si eu sunt la liceu si stiu cum e trebuie sa ii castigi increderea si sa o ierti. Dar nu vorbi doar vorbe goale vorbeste din inima si sincer. FUNDA?