| FyZz a întrebat:

Recent m-am angajat si am o stare mai nasoala sa spun asa. Nu stiu cum sa o descriu sau cum sa exprim, dar as vrea sa scap de ea. Parca nu imi vine sa stau la munca, nu stiu de ce am un sentiment mereu de a da inapoi. Sunt si plecat de acasa(360km). Eu sunt o fire care rezista la munca si energica, dar cum ajung aici am acest sentiment. Stiti cum pot trece peste acest sentiment care ma trage in jos? Niste sfaturi va rog frumos?

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

Gandeste-te asa.
Ai ce sa patesti? Sunt banditi care trag cu tunu dupa tine? Ai un motiv real pentru care ti-e frica?
Daca sentimentul nu are o cauza si motivul este unul ireal, atunci nu are rost sa te bazezi pe sentimentul ala.
Daca motivul nu e "logic", atunci nu-i da importanta, incearca sa socializezi si o sa te obisnuiesti cu locul si cu ce mai e pe acolo. happy

| FyZz explică (pentru raMLesS):

Ai dreptate. Nu o sa ii mai dau importanta, mersi mult.

| raMLesS a răspuns (pentru FyZz):

N-ai pentru ce.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cauta ti un loc de munca care iti face si placere

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Totul e in capul tau, ai o stare de anxietate presupun, asta pentru ca este un mediu nou si ai emotii, vrei sa nu gresesti si sa te faci de ras. Cu timpul ai sa te obisnuiesti.

| FyZz explică:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri!

| Alice10291 a răspuns:

Buna! Asta pateam si eu la scoala, cand ma mutam cu un coleg nou in alta bancahappyIncearca ca la locul tau de munca sa socializezi, sa incepi sa cunosti persoanele si o sa vezi ca te simti mai bine.Se intampla asa fiindca nu esti obisnuit in acel loc de munca.O sa te obisnuiesti cu timpul!happy
Sper ca te-am ajutat.