In loc sa va certati pentru lucruri asa minore incercati sa purtati o discutie undeva intr-un loc retras si daca ea batea apropuri la genul de muzica pe care il asculta de preferat era sa ii spui : Stii nu crezi ca mai bine ar fi sa lasam asta la o parte (si tu sa o iei in brate sau sa o saruti ) sa vorbeasca indiferent de subiect.Asa am avut si eu o problema cu un tip care nu asculta manele iar eu da dar acum numai ascult deloc si am vorbit cu el si a fost de acord ca asta sa nu intervina intre noi. Iar daca ea nu intelegea inseamna ca era prea incapatanata sau deschidea subiecte de cearta pentru a te enerva sau pur si simplu nu-si dadea seama. Eu zic sa va mai consulatati odata si serios daca tii cu adevarat la ea!
Nu e nici o intrebare. dar totusi. poate tipa nu avea nici un sentiment fata de tine Nu stiu acum depinde de personalitatea fiecaruia In fine pana la urma nu e singura fata dupa pamant. Exista atatea fete deci Next!
Sunt unele fete ce stiu sa iubeasca, dar aceasta fata.nu era potrivita pentru tine. Daca ar fi tinut la tine cu adevarat, te'ar fi placut asa cum esti. Faza cu meciul este putin derajanta pentru o fata, deoarece ea vroia sa iasa cu tine, nu sa stai in casa singur sa te plictisesti. Uit'o si treci la alta fata
Twister09 întreabă: