| Miihaelaaa a întrebat:

Salut, recomandatimi diete de slabire care v-au ajutat pe voi sau pe cunoscutii vostri.

Multumesc!

3 răspunsuri:
| felinamiaumiau a răspuns:

Dieta Montigniac...Ia ajutat foarte mult pe ai mei.In aceasta dieta poti manca orice dar acolo scrie cum sa le combini ca sa nu te ingrasii ex(PAINE CU FRiptura nu se potrivesc )etc.

| Gekkō a răspuns:

Mihaela, nu cred că e o idee bună să te apuci de diete şi cure de slăbit, pentru că toate astea promit marea cu sarea dar după ce întrerupi sau te laşi de ele, te vei îngrăşa înapoi.
Important e ca înainte cu jumătate de oră să mănânci să nu bei apă, nici după (cu jumate de oră), ştii de ce?
Pentru că dacă bei, apa va dizolva sucul gastric din stomac, iar acesta nu va putea face bine digestia.
Important mai e să bei şi apă rece, chiar rece, pentru că atunci când apa rece ajunge în stomac, corpul e nevoit să consume de două sau trei ori mai multă energie pentru a încălzi apa repede, iar asta face ca aproximativ 200-300 de calorii să se topească.
Şi, încearcă să te fereşti de mâncărurile în ulei, prăjite, şi pâinea, redu-o.

Mult succes!

| Dozaderas112 a răspuns:

Eu as zice sa nu te apuci dupa ce te lasi te faci la loc sau te ingrasi chiar mai mult.winking funda?

Întrebări similare