| SaşaSpring a întrebat:

Rugaminte pentru rockeri si nu numai: Povestiti-mi o intamplare hazlie, trista etc. cand cineva s-a luat de stilul vostru. big grin Merci! P.S.: Scuzati categoria dar nu stiu de ce nu imi apare categoria 'Adolescenti'.

Răspuns Câştigător
| NuMaContrazice a răspuns:

Salut, anul trecut (eram pe a 8) eram in clasa cu inca vreo 3 colegi rockeri si mai erau niste manelisti deastia ce ne tot criticau ca ascultam rock, iar noi ii injuram la randul nostru si nee...intelegi ce vreau sa spun.
Anul asta (cls 9 ) am ajuns intr-o clasa plina de manelisti (mate-info) si sunt singurul care asculta rock (ascult aproape orice gen din afara de manele, dar in principal ascult rock) si aici s-au gasit niste fraieri care ma striga ROCK si eu le-am pus porecle, manelistu', cocalaru si blondu' laughing astia mi's dusmanii de anul asta laughing, sa nu mai zic ca in prima saptamana l-am si luat de gat pe manelist de cateva ori laughing

| RetardedRacoons a răspuns (pentru NuMaContrazice):

Daca ai dusmani esti clar manelist, nu te mai ascunde. Spune-mi, s-au luat cumva de valoarea ta de te-au suparat asa?

| NuMaContrazice a răspuns (pentru RetardedRacoons):

Cum adica "Daca ai dusmani esti clar manelist, nu te mai ascunde."? Nici sa ai dusmani nu poti in ziua de azi fara sa fi manelist?!

6 răspunsuri:
| danishor a răspuns:

Eu am un coleg la servici roker si toti il striga roki laughing

| RetardedRacoons a răspuns:

"Stilul nostru"? Cred ca tu confunzi rockerii cu poponarii aia care umbla dupa trend.

| SaşaSpring explică (pentru RetardedRacoons):

@RetardedRacoons, m-ai inteles gresit. Si eu acult rock si sunt ceea ce unii numesc 'rockerita'. Cand am zis 'stilul vostru' ma refeream de fapt la stilul nostru de rockeri... adica vestimentar etc... Daca s-a luat vreo baba de voi, vreun profesor si chiar v-a ramas in minte. big grin

| RetardedRacoons a răspuns (pentru SaşaSpring):

Tu te conformezi prin fals nonconformism, sper ca intelegi ce vreau sa-ti spun. Porti o uniforma. Nu exista stilul nostru ci doar libertatea de a fi tu, fie ca te imbraci in negru sau roz bombon. Asculta muzica daca-ti place, hainele nu importa.