| narcotic07 a întrebat:

Salut sa incep asa mie imi place de o fata de pe facebook, si vorbesc cu ea pe messenger si Skype. Ea a avut un prieten si ea il iubea enorm pe baiatul acela dar el a inselat-o cu cea mai buna prietena a ei.Am vorbit cu ea pe facebook si mi-a spus tot ce i s-a intamplat si i-am spus ca sunt alaturi de ea si sa ne intalnim ca in momente din astea trebuie sa fie cineva sa aive grija de ea si sa ii fie alaturi.Mi-a spus ca vrea sa ne intalnim dar sa incerc sa o privesc doar ca pe o prietena nu ca pe ceva mai mult decat atat adica o iubita.Asta e problema mie imi place de ea si vreau sa o privesc mai mult decat o prietena adica o iubita. Si va cer sfatul fiecaruia sa imi spune-ti cum sa fac sa ii devin mai mult decat un prieten. Multumesc! Dau funda raspunsului cel mai bun si multumiri celorlalti!

Răspuns Câştigător
| ShadowGhost a răspuns:

Hey buna.Ce ai zice daca ai vorbii cu ea mai mereu gen sa ii inspiri incredere si ca te intereseaza persoana ei.SI incearca totusi sa iesi cu ea,si sa va cunoasteti mai bine. Poti sa faci niste glume, sa o vezi razand, si cand crezi ca lucrurile stau bine intre voi, chiar foarte bine, atunci spune-i ce simti pentru ea.Dar asteapta un timp ca raniile din relatia anterioara sa se inchida.Pentru ca asa va cauta in fiecare el care ii apare in viata privirea lui, vorbele lui si e.t.c, si sunt sigura ca nu vrei sa traiesti intr-o comparatie continua cu acel baiat.In rest, muulta bafta. Daca sti cum sa vorbesti cu o fata, vei reusihappy

2 răspunsuri:
| Bianca888 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa incerci mai intai sa fiti prieteni, apoi cei mai buni prieteni si abia dupa iubiti. Iesiti la un suc ceva, comportate frumos cu ea, joaca-te cu ea, gadilo, ia-o in brate si apropiati-va din ce in ce mai mult. Iubirea se naste de obicei din prietenii. Daca te comporti frumos cu ea si ea o sa inceapa sa te placa, acorda-i toata atentia ta, are nevoie de ea mai ales in momentele astea. Succes!

| narcotic07 explică:

Fetelor eu v-as da funda la amandoua dar din cate stiu o persoana primeste funda. Ce pot spune va multumesc pentru raspunsuri si daca vreti sa tinem legatura va pot da adresa de mes sau facebook.Cea care nu va primi funda nu as vrea sa fie suparata pe mine si ii multumesc pentru cele cateva minute care mi lea acordat sa imi dea un raspuns la problema mea. Va pup si daca vreti tinem legatura :*