| Anonimus_1246 a întrebat:

Salut.sa incep cu inceputul :D Vreau sa tin un server de Cs.am internet de la romtelecom (clicknet) 4 mb. dar am Ip rootabil unii imi zic ca merge dar am gasit pe undeva ca la rooteru meu Huawei EchiLife HG510 nu merge nu stiu dc. cica trebuie facut un port forward. doar ca nu prea stiu sa il fac... este aste problema? aaa.eu cand deschid serverul la IP imi apare IP de retea 192.168.1.2.pe ala pot intra doar eu. daca incerc sa intru dp ip meu de net care il aflu de aici (www.adresameaip.ro). nu pot sa ma conectez. nu se incarca. ma poate ajuta cineva? contactati-ma la ID : lucy2007boy :* astept. mersi anticipat :D

1 răspuns:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Pai IP de retea e doar in reteaua ta, pana la router. Router-ul are un IP pe internet cu care intra si ceilalti care sunt conectati la router. Tu nu schimbi nimic. Asta ca sa te conectezi. Sa tii un server de cs in configuratia ta nu se poate. Poate doar pentru retea, dar nu de internet. Nu mai zic ca si daca s-ar putea ar merge prost, un server de jocuri trebuie legat la fibra optica pentru a merge bine, si nu e singura conditie.