| GoguGog a întrebat:

Sa va spun cum sta treaba:
Mie imi place de o fata, dar nu cred ca ma place si ea. Pe whatsapp vorbim destul in fiecare zi. Uneori la scoala in timpul orei cand se intoarce in banca se mai uita la mine in reprize scurte de maxim 2 secunde. Daca vede ca si eu ma uit la ea imi face cu mana si zambeste. O data m-a chemat sa stau langa ea intr-o ora(profesoara incheia mediile). In acea ora am ascultat muzica, am citit bancuri si am ras muult. Uneori(cand profa lipseste sau pur si simplu nu facem nimic in acea ora) cand colegul meu de banca se duce langa altcineva, iar ea trece pe langa mine, la intoarcere se aseaza in banca cu mine. De doaua ori m-a intrebat daca o plac, dar eu am raspuns la misto.
As vrea sa ii spun ca o plac, dar imi e frica ca im i va afecta prietenia cu ea. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| viperra a răspuns:

Heeeei,e clar ca te place.Sunt si eu fata si daca nu ne-ar place de un baiat,nu am sta taoa ziua cu el. Daca iti zambeste e un semn clar ca te placce,dar daca si se pune langa tine mereu,vorbiti super des si radeti impreuna...dar stai, te-a si intrebat daca o placi, mai ai nedumeriri? E clar ca te place! Vorbeste cat de des poti cu ea, nu o va deranja.Dar nu uita sa nu o stresezi.E clar, te place! Succes!winking

2 răspunsuri:
| BlackRose03 a răspuns:

Daca nu te-ar placea nu ar sta cu tine.Ai spus ca te-a intrebat de doua ori daca o placi.De ce crezi ca te-ar fi intrebat asta daca te vedea doar ca pe un amic? Intreab-o si tu daca te place, daca iti raspunde la misto spune-i ca nu glumesti. Dupa felul in care reactioneaza iti poti da seama de sentimentele ei. Daca nu ai curaj sa i-o zici in fata trimite-i mesaj pe WhatsApp.Eu cred ca simte la fel, dar probabil e doar in imaginatia ta, nu stiu.

| SorinelF86 a răspuns:

Pupa fata pe obraz fara sa se astepte si spune-i ca iti e draga