anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Să vă spun povestea mea. De vreo săptămână, un coleg de-al meu mă place şi în ore îmi zice iubi şi nu mă lasă să ascult şi să învăţ şi îl las în pace şi tot pe mine mă ceartă profesorii, care eu n-am făcut nimic.rolling eyes Şi când ieşim de la ore, îmi zice iubi iar şi vine să mă ia în braţe şi odată, m-a luat de mână şi vroia să mă duc acasă la el... sigh Şi azi, dacă mă duceam pe o parte venea şi el şi mă enerva şi eu îl mai lăsam, şi câteodata îmi zicea :
Hai la mine! Hai la mine în braţe... Hai că te iau cu mine acasă.
Şi multe, multe lucruri. Problema ar fi :
Cum să scap de el? Ce să-i zic să mă lase în pace că am mai încercat să îi zic şi tot nu mă lasăă... Am de gând să-l spun dirigintei şi să-l mute din spatele meu. Să se ducă-n altă parte că eu m-am săturat şi de semnele lui obscene. Vă rog, ajutaţi-mă! Cu cât mai multe răspunsuri cu atât mai bine. Vă mulţumesc. Dau şi fundiţă.
P. s. : Mulţumesc că mi-aţi ascultat toată povestea asta lungăăăă! Pup. kiss

Răspuns Câştigător
| gabrielutzu a răspuns:

Pai stii care e problema? A venit vara si baiatu' are chef de f...si ghici pe cine a pus ochii.Ce poti sa faci? Daca se apropie prea mult spre tine si te enerveaza, pune-l la punct.ia o cana cu apa RECE si toarnai-o pe cap.Asa o sa il mai racoresti un pic. Daca nici asa nu se potoleste,si se apropie prea mult de tine iar, atunci da-i una intr-e picioare. Daca nici asa nu se potoleste, spune-i dirigintei.

10 răspunsuri:
| HasisS a răspuns:

In ce clasa esti? Cati ani ai?
Ca sa stim cu cine vorbim.

| BAIATUL a răspuns:

Nu-i da atentie ca vrea si el sa se bage in seama sau sa se laude la alti prieteni ca are o iubita frumoasa...(banuiesc ca esti frumoasa de se tine ala scai dupa tine).

| andreea_4134 a răspuns:

laughing cred ca esti cls a6-a sau a7-a
astea sunt glume de baieti fitosilaughing
fa-i jocul

| Dee0tzaA a răspuns:

Si eu avut un stres de astalaughingScria pe tabla "Bogdan+Andreea=iubire=sex=3 copii"laughing.I-am spus dirigintei si s-a iscat scandal mare cu sedinte si parintilaughing.Eu nu am scapat de el numa dupa ce s-a mutat la alta scoalabig grin

| Renard a răspuns:

Spune-i ca o sa afle diriginta iar daca nu va inceta sa te necajeasca o sa le zici parintilor ca iti face probleme. Ar trebui sa vorbesti cu ei daca nu se potoleste.

| dorisucadodod a răspuns:

Pai spune-i asa:mai copile mai lasa-ma in pace ca ma seci la cap pricepe odata ca eu nu is iubitata si daca ma mai sacai o sa ai deaface cu mine potolestete si mai lasa-ma in pace [daca vrei inventeaza sau daca chiar ai un iubit spune-i ca u esti luata si asazisul iubi va veni la el si o sa vada el atunci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt clasa a 5 a.

| mirukamiki a răspuns:

Si eu am patit asta anul trecu l-am suportat cu greu pana la sfarsitul anului stia si diriga(pe care o amuza foarte tare >sad ) si vad ca anul asta m-a lasat in pace ai rabdare ca nu mai e mult daca nu te mai vede in vacanta ii trece fii sigura:*:*:*

| mirukamiki a răspuns:

Si mie tot intra cincea mi s-a int las ca scapi tu de el la anul laughing))

| Gabica a răspuns:

Daca esti clasa a 5-a, probabil baiatu ala s-a uitat la prea multe filme interzise minorilor si acum nu mai are ce face.In timpul orelor lasa-l sa faca ce vrea iar in pauza apropie-te de el si cand vrea sa te ia in brate da-i una intre picioare(cu genunchiul) sa se invete minte!