| georgiana37 a întrebat:

Salut.
sa vedeti ce i s-a intamplat in seara aceasta unei prietene de-a mea.
de vreo 3 zile statea cu un baiat sa ii spunem c.
si inainte a stt cu verisoara unei pritene de-a prietenei mele sai spunem m.
si prietena noastra "iubita" sa ii spunem a s-a pus si a vbit aiurea la csi s-ai desartit c de prietena mea. si ea a incepurt sa planga ca o bleaga, a spus ca a fost singurul baiat cre a tinut ffffte mult la ea si ala a lasat-o.
si m-am am certat si eu un pic cu A si a inceput sa zbiere ca o nebuna, dar bine inteles cum eu sunt rea in gura m-am pus si i-am explicat cum sta treaba
si ea a spus ca ea nu a facut nimic ca sa ii despata ci i-a spus lu C ce i-a spus M sa ii zic.
si A acum dom'le tot se conrazice ca nu trebuie sa iubesti de la varsta asta adica 13 ani.
ca ea e km urata si km grasa sh. e in fine.
soi ca ea n-a avut niciodata nici un rieten.
ce sa faca prietena mea NUMELE E LILIANA sa nu mai sufere atat.
fuunda

Răspuns Câştigător
| vlaaddd a răspuns:

E urata si grasa?
Te-ai uitat la tine?

In primul rand ABC sunt litere din alfabet.

Prietena ta Liliana o poti trimite pe bloc, iar tu sa fii langa ea, si sa va intreceti care ajunge prima jos.

4 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Prietena ta ar trebui sa cerceteze inainte de a se implica, a pune suflet, iar tu ar trebui sa imbratisezi o exprimare corecta, clara, pregnanta si nu una ambigua, neclara, vaga. Toate cele bune.

| lavynika a răspuns:

Ti-as raspunde, dar nu am inteles nimic si nu cred ca din vina mea. Daca reformulzei intrebarea poate o sa iti raspunda cineva.

| UrăscPăstârnacul a răspuns:

Invata sa scrii! Eu una nu am inteles mai nimic.
Dar... spune-i Lilianei sa nu mai sufere, ca baieti au fost, baieti mai sunt.

Bye. :*
Adda

| ghitza_2903 a răspuns:

Iti spun ce ar trebui sa faci tu: sa scrii corect! In al doilea rand, prietena ta ar trebui sa se gandeasca la faptul ca "mai are balta peste".