| RAntonia a întrebat:

Salut salut.
Ce mai faceți? Voiam sa va pun o întrebare în care sa îmi spuneți părerea voastră și cine a fost neindreptatit...
Astăzi, la ora de informatica am întârziat 5 minute în laborator deoarece îmi fusese rău si aveam dureri mari de burta.In fine..deci fix când am întrat făcea prezenta după catalog și era la mine, aproape terminase sa îmi spună numele.Si mi-am cerut scuze ca am întârziat și mi-am explicat întârzierea, însă profesorul tot mi-a pus absenta și m-a dat afara de la ora. Dupa aceea voiam sa îl caut pe dirig și l-am găsit și i-am explicat și lui însă el ne-a arătat ca era și 9 minute, cu toate ca profesorul ne spusese ca am întârziat 8 minute,ceea ce era imposibil pentru ca de când am întrat,am vorbit cu profesorul iar după am mers și pana la diriginte și am vorbit cu el, deci nu avea cum sa se întâmple toată faza intr-un minut, iar eu știu destul de bine ca nu am întârziat mai mult de 5 minute.
Deci....mda
Dau fundă, sa știți.

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

De fapt aici aveti amandoi dreptate... asa ca profesorul daca vrea sa fie amabil te iarta daca nu, nu! degeaba zici ca ai intarziat 5 minute si nu 9, in locuri mai stricte conteaza si 1 minut, bine asta nu e si cazul tau dar a vrut sa dea un exemplu celorlati prin tine. De aceea este profesor sa faca oameni din voi! Nu este obligat sa fie amabil desi asa ar trebui sa fie dar probabil nu a fost ca sa dea un exemplu celorlati elevi! deci asta e, fapta e consumata nu are rost sa te mai consumi acum!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca vin toti cu tot felul de scuze, asa ca tine, nu mai reuseste profesorul sa tina ora. Intelegi?
Probabil nu ai fost la prima abatere de acest fel, iar acum a venit ziua scadentei.
Sa nu mai intarzii!

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu are voie sa te dea afara, profesorul nu are voie sa refuze dreptul la educatie al unui elev mai ales ca invatamantul e obligatoriu. Profesorul ala a exagerat. Daca se mai intampla fa-i reclamatie direct la director sau la inspectorat

| Violleta2022 a răspuns:

Vina ta, asta este, inveti din greseli si pe viitor nu mai intarzii.