anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, sâmbătă am fost la o discoteca cu niște prieteni, și era și o fata printre ei cu prietena ei, dar prietena ei nici nu se uita la mine. Apoi peste 2-3 ore am văzut e total diferită. Ca a băut mult, dansa pe penisul la niște băieți, s-a sărutat cu cel mai bun prieten al lui, care mi l-am făcut prieten și când m-am dus sa cumpăr o sticla de apa mi-o zis și mie dacă dansez cu ea și i-am zis ca nu acum, mai incolo.
Dar apoi am fost eu, cu un prieten, fata asta și prietena ei intr-o parcare nu stiu, și nu era nimeni, asa ca o dat una dintre ele muzica la maxim și au început sa danseze cu noi, aia beata îmi dansa și mie pe penis, ma musca de gât, astea, și eu ii atingeam fundul, și cam tot laughing
Apoi peste 2 ore cam asa începuse sa se trezească din beție și nu ne mai bagă in seama pe mine și pe băiatul ăla laughing
Azi am ieșit iar acolo doar ca n-am dansat și i-am zis ca o început sa-mi placa de ea, și dacă vrea ceva cu mine, ea o zis "sa mori tu?" Și apoi mi-o zis ca bai, uite cum sta treaba, eu am avut relații și m-am saturat de ele, nu mai vreau deocamdată. Si eu i-am zis "in viitor atunci?" Și o zis posibil. laughing
Am fost prea direct, e bine? Ce ziceți
Dacă e sa dau de alte fete cum le spun ca îmi place de ele, tot asa?

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu te place lol, a zis asa ca sa nu-ti zica din prima si prea direct ca nu vrea sa fie cu tine. A dansat si a facut asa pentru ca era beata si ii cereau hormonii una alta. laughing
Nu, e stupid sa-i zici cuiva atat de repede ca-l placi.

| OldSoul a răspuns:

Trebuia sa-i zici ca si tu ai avut multe relatii de asta nu-ti doresti nici tu sa ai cu ea o relatie clasica, sa-i spui ca e o bataie de cap care nu-si are rostul.
Din detaliile date, pare o tipa destul de deschisa, cu putin noroc, obtineai tot ce-ti doreai si fara o relatie.

| mentholinks a răspuns:

Ce fata ti-ai gasit si tu sa-ti placa... Asta e buna doar pentru o aventura.