| mTw a întrebat:

Salut.

Saptamana aceasta ar cam trebui sa dau sala. Cum pot invata intr-un timp asa scurt? La sala sunt intrebari asemanatoare cu cele din chestionare sau mai grele?
Funda

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca pui asemenea intrebare e clar ca nu prea esti pregatit pentru asta. In timpul de cand ai inceput scoala de ce nu ai incercat sa te pregatesti? Chestionarele sunt aceleasi numai ca depinde ce chestionar nimeresti. Mai greu sau mai usor. Inchide pc-ul si apuca-te de invatat.

| anamariarot a răspuns:

Si eu cam intr-o saptamana si cateva zile am invatat pentru sala. Am citit toata cartea, iar la partea de mecanica am facut si intrebarile din carte. In rest, chestionare cat cuprinde de pe drpciv. Stateam mereu la calculator si faceam si cand nu eram la pc, faceam de pe telefon pe aplicatia aia a lor. Iti recomand sa faci chiar de pe drpciv.ro, pentru ca sunt mai multe intrebari. Sa nu le inveti ca papagalul, ci sa le iei logic. Daca nu te simti pregatit, mai bine stai acasa si mai inveti.

| HarukoMariusDaniel a răspuns:

Citeste de 2-3 ori o carte auto specifica pentru examen si apoi trebuie sa te antrenezi la chestionare pe "drpciv". In mare parte, ce gasesti in chestionare, vei gasi si la sala. Succes!

| Maribell a răspuns:

Buna! EEu tocmai ce am dat sala saptamana aceasta. Am citit cartea o singura data (asta mi-a luat unde la 3 ore) si dupa am facut chestionare de aici http://www.scoalarutiera.ro/chestionare-drpciv-categoria-b. fa toate chestionarele alea, faci 26 la fiecare, ai destul timp o saptamana. Alea sunt toate intrebarile. Si plus ca acolo iti sunt si explicate. Daca faci asta sigur vei lua. Baftaaaaa :3

| mTw explică (pentru Maribell):

Si e posibil sa-mi pice unul dintre chestionare la sala?