| Ден a întrebat:

Salut, sapunetim-mi va rog cum sa ma comport cu persoana iubita ca sa nu o pierd? cum sa-i fac pe plac? ce surprize sa-i fac? as vrea ca ea sa se simta cu mine atit de bine ca sa nu mai renunte niciodata la mine? o iubesc pe prietena mea foarte mult si vreau sa fiu numai cu ea, dati-mi ceva idei?

2 răspunsuri:
| JoshuaNNN a răspuns:

Off, nu exista o "reteta" pentru asa ceva... trebuie sa faci ce simti tu, sa o imbratisezi, sa o saruti, sa ii faci cadouri, sa ii vorbesti frumos, sa o scoti afara prin locuri romantici [singurei big grin]. Traieste dragostea din plin! Nu-ti mai face griji ca nu o iubesti destul, sau ca nu o sa fie cu tine pentru totdeauna, n-ai de unde sa stii. Doar incearca sa te simti bine, fai tot ce iti trece prin minte ca apoi sa nu ramai cu regrete ca nu le-ai facut[lucrurile acelea]! Bafta, si ai grija ce faci, daca fata merita iubirea ta, atunci nu renunta la ea!

| JoannaBbb a răspuns:

Primul lucru. trebuie sa o faci sa se simta bine in pielea ei.sa nu fie jenata de ceva anume. In al doilea rand dar foarte important nu trebuie sa o sufoci. daca ti la o persoana dai drumul si se va intoarce la tine. Oamenii au tendinta atunci cand iubesc foarte tare o persoana sa vrea sa o faca sa inteleaga asta dar nu mereu o fac cum trebuie pentru ca atunci cand cineva te sufoca te saturi fara sa vrei. Daca vrei sa ii faci surprize trebuie sa i le faci in cele mai neasteptate momente.de ex daca va certati ofera i o floare. vei vedea cat de mult va aprecia.