Asta seamana cu o stare de anxietate si inducerea atacurilor de panica.
Ti-as recomanda sa mergi al un psiholog sau psihiatru, inainte ca aceasa problema mentala sa evolueze.
Sanatate multa!
Doamne e grav dacă ești mereu așa nu-i bine și nici normal dacă nu se leagă nimeni de mersul tău și tu crezi ca se leagă cineva de mersul tău fără ca nimeni să-ți facă nimic poate ai atac de panica eu asa cred ca altfel nu-mi pot da seama acum de ce este așa.
Bună! Am simtit si eu așa. eu eram si o persoana mai introvertită, cum inca sunt de altfel.
Mi-am dat seama ca oamenii sunt in drumul lor cu treaba lor si daca se va gasi careva sa se lege de ceva in neregula cu aspectul meu, e doar pentru ca nu are ceva mai bun de facut. Probabil ca un alt om x are aceeasi impresie creazand ca noi ceilalți suntem niste critici care examinează defectele, când de fapt trecem neobservati unii pe lânga alții.
Îți faci multe griji. Cred că pentru tine chiar contează părerea altor oameni privind cât ești de încordat. Relaxează-te, chiar dacă ești judecat sau ceva, ce contează? Cu ce te ajută că îți faci griji până la urmă?
Nu ai nevoie de aprobarea altor oameni despre cum mergi tu sau alte lucruri, până la urmă ăsta ești tu și ești special în felul tău, ești foarte tare și dacă alții nu văd asta e problema lor.