| Reghqen a întrebat:

Salut,

"Se poate întâmpla ca un băiat să-și încheie creșterea în înălțime chiar și la 16 ani, dar mușchii și oasele sale vor continua să se dezvolte? De asemenea, este posibil, ca, după o perioadă de stagnare, procesul de creștere să se reia, astfel că un băiat poate să crească și dincolo de vârsta de 18-19 ani, inclusiv până la vârsta de 21 sau, în cazuri excepționale, până la 24-25 ani"?

E adevărat?

Eu de câțiva ani am aceeasi înălțime, maxim am crescut un centimetru anul asta, eram cam 177 iar acum 178 laughing
Tata e înalt, avea în jur de 178-180 pe la 25 de ani, iar mama 157-158.
Am bunici, strabunici, verișori, unchi toți peste 178 centimetri din partea lui tata.

Apropo, dimineața când ma trezesc știu ca toti avem acel 1 centimetru în plus, dar mi s-a întămplat acum ceva timp să ma trezesc și să fiu mai înalt cu vreo 3-4 centimetri. probabil că am dormit în mod corect sau nu stiu de ce dar mi s-a indreptat coloana complet, e posibil să fie înălțimea definitivă dacă o să mai cresc acei 3-4 centimetri?

Răspuns Câştigător
| Emiluner a răspuns:

Băieții au o creștere până la 24 de ani
Poate la cât ai stat pe loc, Te-ai făcut dintr-o dată cu 3-4 centimetri mai mare
Și la 1, 77 tot esti foarte înalt, nu stiu de ce vrei și mai mult?

| Reghqen explică (pentru Emiluner):

Salut Emil, da am auzit și eu faza cu creșterea în înălțime până la 24 de ani, dar mie nu prea îmi vine să cred, pentru că mi se pare prea mult înaintata 24 de ani laughing, deoarece asta ma face să cred că o să mai cresc câtiva centimetri (ceea ce ma bucură foarte mult) aș vrea să ajung măcar la 183-185 centimetri, e posibil?
Pentru că chiar dacă sunt 178 tot mic ma vad, mi-ar plăcea încă 5-7 centimetri.

1 răspuns: