anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, se poate sa imi explice cineva de ce trec prin stari diferite de exemplu ieri eram foarte fericit. Si azi ma simt de parca am un gol in interior ca un fel de depresie cred. patesc asta mai tot timpul. Si nu inteleg de ce adica nu mi se intampla nimic rau sau ceva de genul. pur si simplu ma trezesc cu starea asta si este foarte aiurea. si o rezolvare daca s-ar putea ar fi de folos... am 17 ani

4 răspunsuri:
| Aberdeen a răspuns:

Mișcare fizică, activitate, după cum a zis și CLCQ, găsește-ți ceva de făcut tot timpul. Asta n-are cum să dea greș! Spui că stai destul timp pe afară, și totuși... Tu nu te-ai întrebat nicio clipă care ar putea fi motivele? Să vină altcineva să-și dea seama, fără să te cunoască, aproape irealizabil.

| CLCQ a răspuns:

Ai nevoie de un hobby si prieteni, si niste obiective pe termen scurt, 2-3 zile. Gaseste-ti ceva de facut tot timpul, spala masina, pisica, plimba catelul, go shopping (haha), iesi din casa, fa poze, etc. In general, e cald afara, lasa comp-ul deoparte putin.

| Nustiucinece a răspuns (pentru CLCQ):

Hobby e pc-ul pe langa munca. prieteni am stau destul timp pe afara happy si tot se intampla asta happy

| antrenorfericirero a răspuns:

Poate că esti intr-o criza de identitate, specifică vârstei tale.
Stările prin care treci sunt normale, dacă nu îți afectează comportamentul zilnic, dacă simti că ca te afectează pe tine sau pe ceilalti este indicat să devii constient de momentele in care apar aceste stări si ce a anume le determină.