Conform regulamentului, elevul e obligat sa noteze tot ce i se cere. Practic, ai incalcat regulamentul, DAR profesorului poate acorda note DOAR pe baza cunostintelor. Deci nu iti poate de 3 ca nu ai scris, ci te poate sanctiona doar in alte moduri. Nota iti poate da doar pe raspuns oral sau scris, NU pe comportament. Comportamentul se sanctioneaza altcumva, in functie de regulamentul intern al scolii.
Era corect daca, pentru ca nu ai scris tot, te asculta si iti dadea nota pe ce stiai. Asa, a procedat gresit.
Poti sa-i faci plangere pentru abuz in serviciu, dar pentru asta trebuie sa afle parintii si e o procedura mai complicata. Ce iti sugerez eu sa faci, este sa discuti cu ea si sa incerci sa rezolvi amiabil. Explica-i situatia la rece, cere-ti scuze (chiar daca n-a fost vina ta, ca meh), roag-o sa faceti ceva in privinta asta.
Nota aceea poate fi anulata, dar putini profesori se incumeta sa anuleze note. Te mai poate asculta ca sa-ti ridici media inapoi.
Salut, profesoara ar putea să-ţi pună nota în agendă sau în catalog.
Dar, nu a procedat deloc corect, adică a văzut că ai scris puţin, dar nu s-a interesat deloc să te întrebe de ce ai făcut asta. Cred că e o profesoară nemulţumită de viaţa ei, aşa că se răzbună pe elevi. Îţi zic asta pentru că şi eu am o astfel de profesoară. Succes!
A pus o in catalog. ce pot sa fac?
Să înveţi şi să iei note de 9 şi 10 pentru a o corecta notele negative.