Asadar, fata se uita la tine nu pentru ca ii placi, ci pentru ca arati probabil ciudat cu parul cret.
Daca te placea, cu siguranta accepta invitatia ta la Sturbucks, dar te-a refuzat, asdara, nu o interesezi.
Da dar se uita exceziv, sa zic asa, si ei ii pac tipu de baieti, cerde-ma imi sta ff bine cu parul cret
Poate i-a fost rusine sa spuna da
Eu una, cand cineva m-a invitat undeva si nu mi-a placut de el, am spus "nu", sau am gasit o scuza ori motiv sa nu ma duc, tocmai pentru ca nu-mi placea de el sau ma sinteam prost alaturi de el.
Tu spui ca ea s-a schimbat dupa ce te-ai facut permanent, deci ii este rusine de tine cum arati si si-a schimbat parerea... de aceea nu vrea sa mai iasa cu tine.
De ce ti-ai facut 2 conturi pe TPU?
https://imgur.com/a/TCVCkvs
Stii ca este interzis sa ai doua conturi active, pe acest forum?
Citeste Termenii si conditiile de folosire ale forumului!
Este interzis?
Nu poti sa ma ajuti cu niste sfaturi, sa o fac sa ma placa, ptk tin mult la ea si chiar imi pasa de ea
Da, este interzis sa ai 2 conturi active pe acelasi forum!
Buna.Propune-i un alt loc de intalnire de unde ii poti cumpara un suc. Daca refuza si a doua oara, cred ca e destul de clar ca nu doreste sa pertreaca timp cu tine, asa ca la un date.Chiar si in acest caz, nu e absolut nicio problema, mergi mai departe.Mai exista fete pe lumea asta.Bafta!
VulpeaDinUmbra întreabă: