| costinparaschiv a întrebat:

Salut, se tot uita o fata la mine de când mi-am făcut parul permanent, adică de doua zile, avand in vedere ca mie mi-a plăcut și intra 6 și intra 5 de ea, nu stiu ce sa fac, uneori când vorbeam cu ea părea mai închisă fata de mine. Părea ca nu vrea sa discutam, dar acum e un pic mai deschisă fata de mine, am făcut un pariu, care ia mai mare nota la fizica, dacă ia mai mult ca mine ii iau un suc și desigur ca a luat. Eu i-am propus sa ii iau ceva de la sturbucks duminica la city mall, așa aveam șansa sa mai petrec timp cu ea dar ea nu a acceptat și a zis: nu vrei mai bine sa îmi iei tu sturbucks și sa mi-l aduci la scoala și i-am zis ca nu fac așa ceva, dar inainte sa ii zic propunerea mea ii tot ziceam ca m-am gandit la ceva și spunea ce? Și o tot tineam așa pana am terminat acum 20 min scoala și i-am zis propunerea mea, da-mi niște sfaturi care m-ar putea ajuta.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Propune-i un alt loc de intalnire de unde ii poti cumpara un suc. Daca refuza si a doua oara, cred ca e destul de clar ca nu doreste sa pertreaca timp cu tine, asa ca la un date.Chiar si in acest caz, nu e absolut nicio problema, mergi mai departe.Mai exista fete pe lumea asta.Bafta!