| costinparaschiv a întrebat:

Salut, se tot uita o fata la mine de când mi-am făcut parul permanent, adică de doua zile, avand in vedere ca mie mi-a plăcut și intra 6 și intra 5 de ea, nu stiu ce sa fac, uneori când vorbeam cu ea părea mai închisă fata de mine. Părea ca nu vrea sa discutam, dar acum e un pic mai deschisă fata de mine, am făcut un pariu, care ia mai mare nota la fizica, dacă ia mai mult ca mine ii iau un suc și desigur ca a luat. Eu i-am propus sa ii iau ceva de la sturbucks duminica la city mall, așa aveam șansa sa mai petrec timp cu ea dar ea nu a acceptat și a zis: nu vrei mai bine sa îmi iei tu sturbucks și sa mi-l aduci la scoala și i-am zis ca nu fac așa ceva, dar inainte sa ii zic propunerea mea ii tot ziceam ca m-am gandit la ceva și spunea ce? Și o tot tineam așa pana am terminat acum 20 min scoala și i-am zis propunerea mea, da-mi niște sfaturi care m-ar putea ajuta.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asadar, fata se uita la tine nu pentru ca ii placi, ci pentru ca arati probabil ciudat cu parul cret.
Daca te placea, cu siguranta accepta invitatia ta la Sturbucks, dar te-a refuzat, asdara, nu o interesezi.

| costinparaschiv explică (pentru Violleta2022):

Da dar se uita exceziv, sa zic asa, si ei ii pac tipu de baieti, cerde-ma imi sta ff bine cu parul cret

Poate i-a fost rusine sa spuna da

| Violleta2022 a răspuns (pentru costinparaschiv):

Eu una, cand cineva m-a invitat undeva si nu mi-a placut de el, am spus "nu", sau am gasit o scuza ori motiv sa nu ma duc, tocmai pentru ca nu-mi placea de el sau ma sinteam prost alaturi de el.
Tu spui ca ea s-a schimbat dupa ce te-ai facut permanent, deci ii este rusine de tine cum arati si si-a schimbat parerea... de aceea nu vrea sa mai iasa cu tine.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce ti-ai facut 2 conturi pe TPU?

https://imgur.com/a/TCVCkvs

Stii ca este interzis sa ai doua conturi active, pe acest forum?

Citeste Termenii si conditiile de folosire ale forumului!

Este interzis?

Nu poti sa ma ajuti cu niste sfaturi, sa o fac sa ma placa, ptk tin mult la ea si chiar imi pasa de ea

| Violleta2022 a răspuns (pentru costinparaschiv):

Da, este interzis sa ai 2 conturi active pe acelasi forum!

| dullcat a răspuns:

Buna.Propune-i un alt loc de intalnire de unde ii poti cumpara un suc. Daca refuza si a doua oara, cred ca e destul de clar ca nu doreste sa pertreaca timp cu tine, asa ca la un date.Chiar si in acest caz, nu e absolut nicio problema, mergi mai departe.Mai exista fete pe lumea asta.Bafta!