Sunt 99% sigura ca are oxiuri sau limbrici.Sunt niste paraziti intestinali care se pot trata. Exista la farmacie diferite pastile pentru asa ceva.Torusi,iti recomand sa o duci la doctor sa-ti spuna sigur de care sunt si sa-ti prescrie tratamentul adecvat
Nu sunt nici oxiuri nici limbrici dupa parerea mea sunt giardia nu trebuie sa consume lapte deoarece se hranesc cu lapte! exista tot felul de medicamente insa cel mai bine ar trebui sa mergi la doctor!
Bună.
Are viermișori intestinali, trebuie să o vadă cât mai repede medicul de familie, este nevoie și de coprocultură.
Nu este de râs, se poate complica.
Să nu mai consume lapte și preparate de bază de lapte, toaletare locală cu apă călduță și săpun ori de câte ori merge la toaletă, chilot de bumbac 100%, schimbat zilnic.
Sănătate!
Pa, pa.
Bine ca mi-ai zis de lapte, pentru ca acum se pregatea sa-si puna lapte cu biscuiti.
Are,,viermisori'' si daca te duci la doctor iti va de vreo 2-3 feluri de pastile si se vor trata.
Nu ai pentru ce! La fel si pe sora mea mai mica insa pe ea o durea si capul avea varsaturi si dureri de burta! Acum ca medicament i-a Wormex si se spune ca pentru asi face medicamentul efectul trebuie sa aiba si ocriza din asta (dureri de cap, varsaturi dureri de burta)! INSANATOSIRE GRABNICA! noi acum luam cu toti medicamentul ca asa trebuie sa iei toata familia ca sa nu se transmita!
Nu in anus stau ei ci in stomac doar femelele ies noaptea ca sa depuna oua!
anonim_4396 întreabă: