anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sper că o să citească cineva și problemele mele laughing În vara asta o să mă văd cu un băiat pentru prima dată. Ne știm de luni bune și ne placem reciproc, avem foarte multe în comun, nu ne-am plictisit în timpl ăsta destul de lung unul de celălalt, iar aici sunt mai multe de zis.
Întrebarea mea este dacă îl va deranja fizicul și nu mă refer la urâțenia mea încă din naștere, ci la niște coșuri ( în zona obrajilor )? Mulți prieteni ( băieți) îmi spun că sunt -frumoasă-, chiar dacă am această problemă trecătoare.
Mi se pare * un defet adolescentin * foarte pronunțat, iar restul lumii mi-au spus că e pronunțat în imaginațiea mea deoarece mă axez foarte mult asupra lor și a devenit o obsesie și un complex. Probabil aici este dreptate.
Pe voi băieți, v-ar deranja dacă fata pe care o placeți cu adevărat s-ar confrunta cu aceeași problemă ca și a mea? V-ar incomoda mult dacă s-ar da cu fond de ten? E ca o cremă, nu văd problema.
Pentru un răspuns cât de cât îndrumător și niște sfaturi utile, voi oferi fundă.
happy

Răspuns Câştigător
| Clantza a răspuns:

Nope, de obicei daca ne place de o fata ne cam doare undeva de fizic. Voi aveti complexul asta ca trebuie sa aveti un ten perfect, sa fiti cat mai slabe cu putinta si alte absurditati. DAR, multi dintre baieti (si eu printre ei) prefera sa lasati superficialitatea deoparte, si aici ma refer la rimel, fond de ten, gene false si altele, sau macar sa le folositi cat mai minimal cu putinta. Stim ca este un adevarat razboi intre voi, cine este cea mai frumoasa, cine are sanii mai mari, cine este cea mai slaba/grasa etc., dar pe noi nu prea ne intereseaza sa va comparam cu altele. Deci stai linistita, nu va baga de seama cosurile, iar daca zice ceva inseamna ca sunt sanse sa ii placa de tine doar pentru fizic.
Disclaimer: randurile de mai sus reprezinta strict parerea mea, nu ma intereseaza comentariile de genul "mananci ****/habar n-ai ce vorbesti" happy

| NH4OH a răspuns (pentru Clantza):

Mersi mult pentru sprijin. Contează mult.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E normal la varsta ta sa ai cosuri, nu trebuie sa te simti asa complexata de asta. Ai putea folosi putin fond de ten sau un baton corector in zona respectiva ca sa nu mai simti asa evident acest defect.

| neutrino a răspuns:

Renunta la fondul de ten, frumusetea nu sta in cateva cosuri nevinovate pe care le are orice adolescent.

| SkyPilot a răspuns:

Parerea mea este ca acele cosuri nu au nici o importanta. Conteaza personalitatea ta si sa existe si atractie fizica intre voi. Nu sta crispata, fii degajata si te asigur ca nici nu le va observa happy Dupa ce strangeti relatia un pic, ai putea stabili cu el ce fond de ten ii place. Sunt unele care au un miros atractiv happy

| RainmakerX a răspuns:

Buna! Daca te place cu adevarat atunci te va accepta si cu calitati dar si cu orice fel de defecte. Cateva cosuri nu ar trebui sa t ingrijoreze.O sa dispara si o sa fie perioade in care nu o sa ai.Cosurile indica faptul ca te dezvolti. Oricum eu cred ca problema exista doar in psihicul tau. Poate nici nu ai decat cateva cosuri si te simti rau pentru ca nu ai mai avut atat de multe pana acum.Este normal.Complet normal pentru adolescenta. Face parte din dezvoltarea fiecaruia.
Iti doresc o dimineata placuta in continuare.

Ps: Da, banuiesc ca pori sa folosesti fond de ten, dar daca prietenul tau este un ciudat caruia ii place naturaletea in adevaratul sens al cuvantului atunci s-ar putea simti cat de cat incomodat.
Eu unul consider ca este mai bine sa ramqi asa.Sunt sigur ca esti frumoasa orice ar fi, de fapt orice om este frumos atata timp cat este el i susi.Nu cred ca niste cosuri o sa insemne ceva pentru el, mai ales daca te place.

| RainmakerX a răspuns (pentru RainmakerX):

* poti sa folosesti
Asta patesc daca la ora 6 raspund la intrebari pe TPU happy Zic asta doar ca sa nu inceapa cineva sa numere greselile.