| ombladon156 a întrebat:

Sper sa cititi tot ce o sa scriu. Bun. deci eram afara intr-un parc intr-o alta zona a orasului cu toti prietenii. Doi dintre noi erau obositi si am zis sa plecam. Eu si inca 4baieti plecam. Ajunsi pe o strada ingusta ma uit in spate si vad mai multi baieti cu care am stat care veneau dupa noi. Ii spun unuia dintre baieti si acesta ii spune lui George ( alt baiat) sa fuga deoarece avusera alte probleme cu acei baieti. El fuge iar noi ne oprim. Cel mai mare se duce la unul dintre cei mai buni prieteni si il intreaba ca de ce s-a uitat urat la el. Ei mai erau 7 oameni dintre care 3 il tineau pe cel mai bataus dintre noi numai ca ghinionul facea sa aiba mana in ghips. Alt baiat ii da un pumn in gura celui acuzat si il lasa pe jos iar altu il trage de tricou si il rupe dupa aceea ii da doua palme. Eu si cu inca un baiat nu aveam ce face deoarece noi aveam 16 iar ei peste17. Ghinionul a facut ca ceilalti baieti din grup sa nu fii fost deoarece asteptau niste fete si nu stiau ce s-a intamplat, daca erau acolo ii puteam bate deoarece erau mai mari. Au venit si ei repede dar cand eram aproape de casa. Acum prietenul meu este la spital deoarece il doare foarte rau maseaua si crede ca i-a mutat-o din loc. Tatal unui prieten i-a zis sa faca plangere dar nu vrea. Ce e de facut avand in vedere ca baiatul cu mana in ghips cunoaste majoritatea orasului si respectivii si-o pot lua rau de tot?

1 răspuns:
| AlexCiobi a răspuns:

Pai plangerea ar fi singura solutie
Chiar daca nu vrea ar trebui sa se gandeasca mai bine
Imi pare rau pentru ce s-a intamplat.