anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sper sa nu radeti... Sper!
Anul acesta vreau sa merg la colindat. Am 15 ani, dar nu cred ca e vreo problema. Sunt unii si mai mari ca mine (de 20 ani) si chiar as merge. Dar nu cu mama sau tata,sau cu rude. Cu grupul meu de prietene, prieteni. Eu inca ma simt copil si vreau sa merg. Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Buna,Kate20!
Eu n-as renunta la colindat pentru ca-i ceva mirific, magic.Mi se pare uimitor ca te simti copil si te felicit :-D
In fond nu trebuie niciodata oricat am creste in varsta sa inlaturam bucuriile copilariei.
Sper ca ti-am fost de folos!

7 răspunsuri:
| alexutzaTaa a răspuns:

Du-te traiete-ti viata la varsta ta nu mai esti considerata copil si nu mai rade nimeni de tine asa este eu am vazut oameni de 25-30 de ani la colindat bine inteles ca fara bani adica daca voia cineva le dadea dar tu du-te cu colegii vei bucura oamenii la care te vei duce pup funda?

| Rusu_Alexandru_1997 a răspuns:

Sunt cei care colinda la 20 de ani se numesc TIGANI

| Kate20 a răspuns (pentru Rusu_Alexandru_1997):

Da? Se numesc oameni copilarosi. Tigan esti tu.

| zurick a răspuns (pentru Rusu_Alexandru_1997):

Buna!
Ce probleme aveti dumneavoastra cu tiganii?
Judecati dupa eticheta si nu sunteti un model pentru tara asta(la acest capitol), dar va puteti indrepta si sa nu mai judecati o carte dupa coperta.App sa stiti ca multi tigani ne sunt superiori si daca o majoritate e intr-un fel neplacut nu inseamna ca toti sunt asa.(ex daca tie cineva iti spune ca nu gandesti pentru ca esti roman cum te-ai simti?)
Oricum sa stiti ca cei care se bucura de frumusetiile copilariei sunt acei oameni care stiu sa fie fericiti in viata si pe care eu personal ii admir.
Sper ca n-am vorbit degeaba cu dumneavoastra.
O seara placuta!

| Kate20 a răspuns (pentru zurick):

Asa este. Mare dreptate!

| radda01 a răspuns:

Poti sa te duci pana la ce varsta vrei la colindat nu exista o regula in privinta varstei