Hmmm, cel mai tare film care m-a speriat a fost Silent Hill film facut in 2001 unu mi se pare... l-am vazut acum 4-5 ani, si m-am speriat destul de rau prima data...
Filmul nu ti-l pot povestii pe scurt, pentru ca nu as stii, mie la varsta aia mi s-a parut bun, si l-am vazut si acum 1 an, desii nu ma mai speriat asa tare
Noaptea nu mai puteam sa dorm, stateam cu niste papuci la cap si cum auzeam un zgomot luam papucii si aruncam unde vedeam
Buna! Interesanta intrebare. Sincer filmul care m-a speriat cel mai tare (cand eram micuta) a fost A Nightmare on Elm Street (1984). Era perfect, poveste infricosatoare mai ales pentru copii, actori de exceptie, un cantecel care si acum il tin minte perfect
One, two, Freddy's coming for you/Three, four, better lock your door/Five, six, grab your crucifix/Seven, eight, gonna stay up late/Nine, ten, never sleep again.
Cat despre ce s-a intamplat dupa, e destul de usor sa iti dai seama ca nu am mai dormit singura in camera vreo 2 saptamani, numai cu mama si lumina aprinsa. Din cand in cand il mai visam pe Freddy si strigam in somn (cel putin asa mi-a spus mama, sincer eu nu imi amintesc).
Acum filmul a devenit un clasic si presupun ca toti cinefilii l-au vazut macar o data. Ce vremuri...
AsaBhayNene întreabă: