| Miss Maddy a întrebat:

spuneti-mi si mie ce farse le pot face colegilor...prietenilor de la bloc, profesorilor[si batrani si tineri], parintilor etc...

Răspuns Câştigător
| gheorghita a răspuns:

Cumpara laxative laughing)) de la farmacie si iti iei o sticla de suc si faci pe darnica laughing dai la toti. Poti sa o suni pe mama ta sa spui ca ai patiti ceva gravlaughing cumpara dinalea ce curenteazalaughing sau guma cu gust de usturoi ceapa Bafta

8 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Ai mare grija ce farse faci celor batrani, ca sa nu te trezesti cu vreun deces.

| HBK a răspuns:

O punga de chipsuri iuti, o lingura de boia iute aruncata in punga si amestecata bine si o lingura de piper negru fin macinat. Lasa punga unui grup de colegi cu textul: "ma duc la toaleta, tine-mi si mie asta, puteti sa va serviti" laughing

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Apropo de deces, profesorilor bătrâni pe care nu-i suporţi ai putea să le trimiţi dricul acasă şi să dai anunţ în ziarul local că au decedat laughing
Mie mi-a plăcut teribil asta laughing

| gheorghita a răspuns:

Http://www.umor.ro/farse.php
sau uita-te aici :D

| marialina a răspuns:

Noi vecinilor le-am pus oua/lipici(superglue)pe clanta, profesorilor guma pe scaun si praf de creta, colegilor faza cu balonul sub fund

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara o sticla de cola la 0, 5l pune o aspirine efervescenta si pune-o undeva in scoala sau akas

| superstar21 a răspuns:

Poti parintilor sa le schimbi, daca beau cafea sa le schimbi zaharul cu sarea hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa